Dolar 34,2112
%0.01
Euro 37,8647
%0.24
Altın 2.914,430
%-0.52
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Bayraktar: Tepeden bakma zihniyetle iktidara gelme devirleri geçti

Bakan Bayraktar: Tepeden bakma zihniyetle iktidara gelme devirleri geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, politika yapma uğruna başka mecralara başvurmanın artık geride kaldığını söyledi. Bayraktar, “Tepeden bakma zihniyetle, belden aşağı vurmakla, bir takım demokrasi dışı güçlerle iktidara...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 13:50
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, politika yapma uğruna başka mecralara başvurmanın artık geride kaldığını söyledi. Bayraktar, “Tepeden bakma zihniyetle, belden aşağı vurmakla, bir takım demokrasi dışı güçlerle iktidara gelme devirleri geçti. Bundan sonra ancak avucunuzu yalarsınız, nal toplarsınız.” dedi.

Bayrampaşa’da Kentsel Dönüşüm Konsept Parkı olan İsmetpaşa Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. Parkın açılı törenine, Bakan Erdoğan Bayraktar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Bakan Bayraktar, “Şimdi birileri politika yapma uğruna başka kanallardan medet bulma arayışına girdi. Arkadaşlar bir laf vardır, geçti Bor’un pazarı diye. O pazarlar geçti artık. Eğer siz iktidara gelmek istiyorsanız proje üreteceksiniz, halkın nabzını tutacaksınız. Tepeden bakma zihniyetle, belden aşağı vurmakla, bir takım demokrasi dışı güçlerle iktidara gelme devirleri geçti. Bundan sonra anca avucunuzu yalarsınız, nal toplarsınız. Yok Gezi Parkı olaylarıdır, ODTÜ içerisinden yol geçmektir. Hadi oradan artık geçti, geçti. Türkiye gelişti artık, bizim insanımız ileri görüşlüdür. Bizi yüzde 34 ile iktidara getirdi, şimdi oyumuz yüzde 50.” şeklinde konuştu.

'PARK YAPILACAK DİYE MUHTARIMIZIN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER'

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de, “Öyle bir park yapalım dedik ki hem yeşile katkımız olsun hem de aileler gelebilsin. İçerisine bir de sosyal tesis yaptık. Havuz ve basketbol sahası da ekledik. Ailelerin oturabileceği bir mekan haline getirdik. Bu ana gelinceye kadar birileri kalkıp ‘siz burada imar mı yapıyorsunuz, siz burayı birilerine peşkeş çekeceksiniz’ dediler. Mahalle muhtarımın üzerine yürüdüler. Ama yılmadık. Burada muhteşem bir park yaptığımızı söyledik. Daha sonra gelip bize teşekkür ettiler. Muhtardan da gidip özür dilediler.” ifadelerini kullandı.

Aziz Babuşcu ise, “Bu seçim sadece yerel sonuç doğuracak bir seçim değildir. Birilerinin bu seçimlerle ilgili hesapları var. O hesapları AK Partiyi bertaraf etmeye yönelik hedef gütmektedir. Bu hedef doğrultusunda biz yapabileceğimizin en iyisini yapmak ve böyle bir performansı ortaya koymak, genel başkanımızın yükünü hafifletmeyi ortaya koyacak. Bu seçimi İnşallah seçim ile taçlandıracağız.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Bakan Bayraktar ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesti. Daha sonra İsmetpaşa Parkı gezildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.