Dolar 34,1049
%-0.01
Euro 38,1993
%0.08
Altın 2.920,720
%0.21
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Çelik'ten daha çok 'turist' için yurt dışında tanıtım atağı

Bakan Çelik'ten daha çok 'turist' için yurt dışında tanıtım atağı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye'deki son olayların turizmi etkilememesi için çeşitli çalışmalar yapıyor. Arap dünyası için Arap Turizm Teşkilatı Başkanı Dr. Bender B. Fehd el Fuheyd ile görüşen Bakan Çelik, bürokratlarına...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 16:58
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye'deki son olayların turizmi etkilememesi için çeşitli çalışmalar yapıyor. Arap dünyası için Arap Turizm Teşkilatı Başkanı Dr. Bender B. Fehd el Fuheyd ile görüşen Bakan Çelik, bürokratlarına da yurt dışında tanıtım yapmaları talimatı verdi.

        Bakan Çelik, bugün Arap Ligi bünyesinde faaliyet gösteren Arap Turizm Teşkilatı Başkanı Dr. Bender B. Fehd el Fuheyd ile görüştü. Görüşmede Arap ülkelerinden Türkiye'ye daha çok turist gelmesi için yeni bir eylem planı masaya yatırıldı. Bakan Çelik ayrıca bakanlık bürokratlarına verdiği talimatla tanıtım ataklarını yurt dışında da sürdürecek. Bakanlık müsteşarı başkanlığındaki bir heyet, Temmuz ayından itibaren İngiltere, İskandinav ülkeleri, Ortadoğu ve Orta Avrupa ülkelerinde çalışmalar yapacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.