Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Güler: Emniyetin arşivinin klonlanmasına ihtimal vermem

Bakan Güler: Emniyetin arşivinin klonlanmasına ihtimal vermem

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün arşivinin klonlandığına yönelik iddiaların araştırılmasını istediğini söyledi. Güler, “Kimse böyle bir cürette bulunamaz. Ve buna da ihtimal vermem. Ben iddiayı ciddiye...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 15:20
İçişleri Bakanı Muammer Güler, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün arşivinin klonlandığına yönelik iddiaların araştırılmasını istediğini söyledi. Güler, “Kimse böyle bir cürette bulunamaz. Ve buna da ihtimal vermem. Ben iddiayı ciddiye aldım ve bu konuyu araştırıyorum.”dedi
Bakan Güler, Ankara’da katıldığı 98. Dönem Kaymakamlık Kura Töreni'nde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün arşivinin klonlandığına yönelik basında yer alan haberlerin hatırlatılması üzerine Güler, şunları ifade etti:
“Tabii o iddiayı biz yine inceliyoruz, açık söylüyorum. ben de gördüm emniyet genel müdürümüz ve ilgililerle de paylaştım. Bu konuda bir araştırma yapıyoruz. Gerçekten böyle bir şey var mıdır yok mudur. Gerekirse uzman ekiplerle bunun araştırmasını yaparız. Kimse böyle bir cürette bulunamaz. Böyle bir yaklaşım yanlıştır. Her kurumun bir arşivi vardır. Bu işin başka türlü amaçlarla kullanılmış olması iddiasını ben sadece incelenecek bir iddia olarak görüyorum. Ve buna da ihtimal vermem. Kimse de emniyet teşkilatında böyle bir faaliyet içerisinde olmaz. Ben iddiayı ciddiye aldım ve bu konuya araştırıyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.