Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Kasapoğlu aday tanıtım toplantısına Togg ile geldi

Bakan Kasapoğlu aday tanıtım toplantısına Togg ile geldi

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ilk kez İzmir'de görüldü. AK Parti'den İzmir Milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği Milletvekili aday tanıtım toplantısına Togg ile geldi. Havalimanından Togg'la “Bugün hep birlikte Bismillah diyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.04.2023 - 14:34
  • Güncelleme: 13.04.2023 - 15:23

ALİ ÇATALBAŞ/ EGEPOSTASI- 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi AK Parti İzmir Milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bugün kente geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, milletvekili adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.

Balçova Kaya Termal Otel'de yapılan ve 14.00'te başlayan tanıtım toplantısına İzmir 1. Bölge 1. sıradan aday gösterilen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sürpriz yaparak Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile geldi.

Bakan Kasapoğlu'nun bizzat kullandığı araçta, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da yer aldı. 

"GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ"

Öte yandan İzmir Adnan Menderes Havalimanında açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, “Güzel İzmir'deyiz ve Güzel bir hava, güzel bir başlangıç. Bugün hep birlikte Bismillah diyoruz. İzmir ve Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi diyoruz. Gençlik için, kadınlar için, engelliler için ve 85 milyon için hemen şimdi diyoruz. Bu başlangıcımız. Ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlı olsun diyoruz. İnşallah el ele omuz omuza millet olarak daha aydınlık daha güçlü yarınlara yürüyüşümüze 14 Mayıs sabahı, 15 Mayıs günü çok farklı bir başlangıç yapacağız. Ülkemizin iddiasını daha yukarılara taşıma yolunda birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi en üst seviyede tutarak iddiamızla birlikte yarınlara yürüyeceğiz. Başlangıcımız hayırlı olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Sağ olun var olun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.