Dolar 34,1808
%0.13
Euro 38,2233
%-0.06
Altın 2.936,950
%0.12
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Şahin: Parlamento'ya giremedi o yürek yok, özrü başkasına diletti

Bakan Şahin: Parlamento'ya giremedi o yürek yok, özrü başkasına diletti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in hakkında söylediği sözlere memleketi Gaziantep'ten cevap verdi. Bakan Şahin, “Herkese taş atılmaz hele Şahinbey’in Şehitkamil’in torununa hiç taş atamazsın.”...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 18:10
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in hakkında söylediği sözlere memleketi Gaziantep'ten cevap verdi. Bakan Şahin, “Herkese taş atılmaz hele Şahinbey’in Şehitkamil’in torununa hiç taş atamazsın.” şeklinde konuştu.

        Fatma Şahin, Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde partisinin danışma meclisi toplantısına katıldı. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Bakan Şahin’e bahçıvanlık yapan vatandaş tarafından bir demet gül takdim edildi. Bakan Şahin, Kamer Genç’e açtığı 100 bin TL’lik tazminat davasını kazanıp ihtiyacı olanlara dağıtacağını kaydetti.

        Bakan Şahin, şu açıklamaları yaptı: “Sayın başkanımızın bahçıvanı bana bu gülü getirdi ve dedi ki 'size birileri taş atıyor, ben size o taş atanların yerine gül getirdim bakanım' dedi. Ve ben de ona şöyle söylüyorum, herkese taş atılmaz, hele Şahinbey’in Şehitkamil’in torununa hiç taş atamazsın. Haddini bileceksin, hakkını bileceksin, bir Anadolu kadınına asla bu lafları atamazsın. Hele arkamda dimdik benim Şahinbey’in torunları varken, Şehitkamil’in torunları varken, Oğuzeli varken, bu milletin duası varken sen hiçbir şey yapamazsın. Yapamadı, Parlamento'ya giremedi, o yürek yok, o cesaret yok, özrü başkasına diletti. Allah'ın izniyle ondan 100 bin TL’yi kazanacağım ve yetimin, yoksulun, yaşlının o parayı onlara harcayacak şekilde hayır duasını alacağım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.