Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Şahin'den Bingöl açıklaması: Bir uzman çavuş tutuklandı

Bakan Şahin'den Bingöl açıklaması: Bir uzman çavuş tutuklandı

Bingöl’de 16 yaşındaki lise öğrencisi E.A.’ya cinsel istismar ve tecavüz saldırısında bulunan uzman çavuşlardan biri itiraz üzerine tutuklandı. Aile ve Sosyal Bakanlığı'nın davaya müdahil olarak itirazda bulunması üzerine mahkemenin,...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 13:54
Bingöl’de 16 yaşındaki lise öğrencisi E.A.’ya cinsel istismar ve tecavüz saldırısında bulunan uzman çavuşlardan biri itiraz üzerine tutuklandı. Aile ve Sosyal Bakanlığı'nın davaya müdahil olarak itirazda bulunması üzerine mahkemenin, E.A.’ya tecavüz etmekle suçlanan uzman çavuş M.T.’nin tutuklanmasına karar verdiği belirtildi.

Zanlı uzman çavuşlardan birinin tutuklanmasıyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma, Twitter hesabından da bilgi verdi. Bakan Şahin, “Bingöl'deki çocuğa tecavüz davasına müdahil olmamız neticesinde yaşanan bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. Bingöl'deki davaya müdahil olmamız ve tutuksuz yargılamaya itirazımız neticesinde zanlılardan biri tekrar tutuklandı. Hukuk Müşavirliğimizin diğer zanlıların tutuksuz yargılanması ile ilgili itirazları da inceleniyor. Konuyu takip ediyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.