Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kuyumcuyu silahla vurup altınları aldılar

Kuyumcuyu silahla vurup altınları aldılar

Bursa’da, gündüz vakti bir kuyumcuya giren silahlı üç kişi, iş yeri çalışanını vurup yaklaşık 30 bin TL değerinde altın alarak kaçtı.         Olay, merkez Nilüfer ilçesinde şehrin en ünlü caddelerinden...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 13:32
Bursa’da, gündüz vakti bir kuyumcuya giren silahlı üç kişi, iş yeri çalışanını vurup yaklaşık 30 bin TL değerinde altın alarak kaçtı.

        Olay, merkez Nilüfer ilçesinde şehrin en ünlü caddelerinden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Saat 12.00 sıralarında kuyumcu dükkanına 3 kişi geldi. Bir kişi dışarıda nöbet tutarken içeri giren silahlı iki kişi, kasadaki para ve altınları istedi. İçeride bir bayan ile birlikte duran iş yeri çalışanı Taner G. (42), silahlı kişilere karşı çıkarak altınları vermek istemedi. Uzun süre direnen Taner G., silahın kendisine doğrultulması üzerine kasada bulunan 14 bin TL parayı soygunculara verdi. Bu sırada diğer şahıs vitrinde bulunan altınlardan almaya başladı. Silahı elinde tutan şahıs, Taner G.'nin müdahale etmek istemesi üzerine iki el ateş etti. Kurşunlardan birisi karnına isabet eden Taner G., yaralandı, hırsızlar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. 112 Acil ekipleri tarafından Özel Bahar Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alınan Taner G.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

        Kuyumcu dükkanında incelemelerde bulunan polis, olayın ardından bir otomobile binerek kaçan şahısların peşine düştü. Soyguncuların, 14 bin TL para ile birlikte yaklaşık 30 bin TL değerinde altın çaldığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.