Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Topçu Başkan Kocaoğlu'nu ziyaret etti: 'İzmir için el ele'

Bakan Topçu Başkan Kocaoğlu'nu ziyaret etti: 'İzmir için el ele'

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, kentteki temasları çerçevesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Bakan Topçu Başkan Kocaoğlu'nu ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 16.10.2015 - 10:28
İZMİR - Topçu’nun İzmir’e Bakan olarak gerçekleştirdiği ilk ziyaretinde kendisiyle de bir araya gelmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kocaoğlu, “Tüm hemşerilerim adına ‘hoş geldiniz’ diyorum” şeklinde konuştu. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun misafirperverliğinden son derece etkilendiğini dile getiren Kültür ve Turizm Bakanı Topçu ise, “Sayın Başkan İzmir’e yakışır bir kibarlık ve nezaket içinde bizi karşıladı. Kendisine bu inceliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Devlette bir günün bin yıla bedel olduğunu söyleyen Bakan Yalçın Topçu, “Belediye başkanları bir partiden ve düşünceden aday olurlar, ancak hizmet zamanı geldiğinde rozetlerini çıkarırlar. Türkiye’nin ve dünyanın incisi olan küresel bir marka olmaya en yakın aday İzmir için Belediye ve Bakanlık olarak el ele neler yapabileceğimizi istişare edeceğiz” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.