Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Yıldız: Gecekondular İzmir'e ve ülkemize yakışmıyor

Bakan Yıldız: Gecekondular İzmir'e ve ülkemize yakışmıyor

İzmir’de çeşitli incelemelerde bulunan ve toplantılara katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, şehrin gecekondu görüntüsünden kurtulması gerektiğini söyledi. AK Parti İl Başkanlığı’nda dünya gündemiyle ilgili bir...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 14:53
İzmir’de çeşitli incelemelerde bulunan ve toplantılara katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, şehrin gecekondu görüntüsünden kurtulması gerektiğini söyledi. AK Parti İl Başkanlığı’nda dünya gündemiyle ilgili bir basın toplantı düzenleyen Yıldız, bir gazetecinin daha önce İzmir’e gelen bakanların şehrin gelişiminden memnun olmadığını hatırlatarak, bu konudaki düşüncelerini sormasını değerlendirdi.

Görevi gereği 55 ile gittiğini ve gelişimlerini rahatlıkla gözlemleyebildiğini aktaran Bakan Yıldız, şunları kaydetti: "Birçok ili görevimiz gereği geziyor ve dolaşıyoruz. Ben Kayseri milletvekiliyim, oradaki yerel yönetimleri, belediyeciliği biliyorum. 20 yıl önceki belediye meclis üyeliğimizi de katarak söylüyorum, rahat yaşanabilir ve çok ferah bir şehir. Üzülerek söyleyeyim ki İzmir'de hayatı kolaylaştırmak lazım. O gecekonduları gördükçe, bir kısım dağları, tepeleri o yapılarla gördükçe hem İzmirimiz'e hem de ülkemize yakışmadığını yalnızca ben değil, bütün insafla izleyenler rahatlıkla görebilir. Türkiye'deki merkezî yönetimin birçok desteğiyle birlikte yerel yönetimler aktivitelerini arttırıyor. Özellikle Sayın Başbakanımız'ın himayelerinde İZBAN ile alakalı ödül alan projenin iktidarımız tarafından desteklendiğini bu vesileyle duyurmam lazım. Buna sayın belediye başkanı da teşekkür etmişlerdi. Biz hiçbir ayrım yapmaksızın desteklerimize devam edeceğiz ama bunların doğru değerlendirilmesi lazım. Üzülerek söylemem lazım ki burada çok doğru değerlendirilmediğini görüyorum. İnşallah yerel yönetimlerde sayın başkanımız ve bütün ekibiyle beraber gayretlerinin İzmir için daha güzel sonuçlar getireceğine inanıyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.