Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova Bingöllüler Komitesi’nden çağrı

Balçova Bingöllüler Komitesi’nden çağrı

Balçova’daki Bingöllüler Kendilerini temsil edecek Başkan ve meclis üyelerini kendileri seçmek istiyorlar. Başkalarının atamalarıyla değil Bingöllülerin gönüllerini dolduran ve ortak bir dili sahip, temsil kabiliyeti olan adayları seçmek istiyorlar.

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 11:18
İZMİR - İzmir Bingöllüler İletişim Kültür Siyaset Platform’u yaklaşık bir yıldır İzmir’de büyük bir örgütlenme içerisindedir. Her ilçede merkeze bağlı bir platform oluşturulmuştur. Binlerin üstünde üyesi olan Siyasi Platform amaçlarının İzmir’ de var olan Bingöllüleri bir araya getirerek kültürlerini ileriye taşımak ve yardımlaşmayı kolektif hale getirmek.
Bu amaçla Bingöllü Balçova Siyasi Platform Meclisi önce halkı daha sonrada İzmir iş adamlarını, ardından da Balçova’daki iş adamlarını bir araya getirdi. Toplanan gurup (Çetin Yurtsever İzmir Bingöllüler İletişim Kültür Siyaset Platform Başkanı, Hüseyin Tibek Bingöllüler Dernek Başkanı, Goşan Dernek Başkanı, Karlı ovalılar Dernek Başkanı) önemli kararlar aldı. Bizim yerimize atanan birçok adayın bize bir yararı olmamıştır. Bunu tüm aday adayları bilmelidir ki Bingöllülerin görüşlerini alınmadan atadığınız adayların bize ve kültürümüze katkıları olmamıştır. Bizim kültürümüzü ve halkımıza ve halklara yardım elini uzatacak adaylar istiyoruz. Mevcut aday adaylara ve İzmir İlçe Başkanlarına, İzmir İl Başkanlığına duyurumuzdur. Ayrıca seçme ve seçilme hakkına sahip olan bireysel adaylıklara da saygılarının olduğunu dile getirdiler.
Balçova Bingöllüler Siyasi Platform Meclis Başkanı Faruk Yurtsever, Kurban Bayramının 3. Günü saat 10:00 da İzmir/İnciraltı Bahçe Cafede Balçova’daki Bingöllüler kahvaltıda bir araya geleceğini, tüm halkımızın davetli olduğunu dile getirdi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.