Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçovalı çocukların sirk heyecanı

Balçovalı çocukların sirk heyecanı

Türkiye’nin ilk uluslararası sirki olan Avrasya Sirki, İzmir turnesi Kapsamındaki gösterilerine Balçova ‘da başladı. Sirkin ilk gün ziyaretçileri ise Balçova Belediyesi’nin eğitim ve spor kurslarına giden çocuklar oldu.

  • Ege Postası
  • 22.12.2012 - 11:11
İZMİR- İp cambazları, trapezciler, jonglörler, ölüm çemberi - korkusuz akrobatlar, ateş gösterileri, yüksek hava gösterileri, palyaçolar, sihirbazlar, eğitimli köpekler, dev piton yılanları. Dünyanın değişik ülkelerinden gelen sirk sanatçıları birbirinden muhteşem gösterilerini Balçova’da başlayan Avrasya Sirki’nde izleyicilere sunmaya başladı.

Sirkin ilk gün konukları ise Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’dan davetiyelerini alan çocuklar oldu. Balçova Belediyesinin ücretsiz spor ve eğitim kurslarına giden çocuklar ile Semtevleri’ndeki kurslara katılan çocuklar aldıkları yeni yıl hediyesi ile Avrasya Sirki’ne koştu.

 Birbirinden güzel gösteriler ile bazen heyecanlanan bazen de kahkahalara boğulan çocuklar, iki saat süren gösteride hayatları boyunca unutamayacakları bir gece geçirdi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.