Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıkesir Hukukçular Derneği'nin yeni yönetimi hedeflerini açıkladı

Balıkesir Hukukçular Derneği'nin yeni yönetimi hedeflerini açıkladı

Balıkesir Hukukçular Derneği (BHD) Başkanı Av. Cengiz Çağlar Ayyıldız, yeni dönemde Avrupa Birliği ve İçişleri bakanlıklarının sunmuş olduğu imkanlar dahilinde projeler hazırlamak istedikleri kaydetti. Geçen haftaki olağan genel kurulda...

  • Ege Postası
  • 20.04.2013 - 15:36
Balıkesir Hukukçular Derneği (BHD) Başkanı Av. Cengiz Çağlar Ayyıldız, yeni dönemde Avrupa Birliği ve İçişleri bakanlıklarının sunmuş olduğu imkanlar dahilinde projeler hazırlamak istedikleri kaydetti. Geçen haftaki olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Ayyıldız, City Meats Restoran'da düzenlenen tanışma toplantısında yeni dönemdeki hedeflerini anlattı. Toplantıya BHD Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kalınoğlu, Ebru Tunalı, Fatih Davran, Coşkun Yüce, Taha Adilay ve Onur Akgün de katıldı.

Derneğin 2009 yılında kurulduğunu belirten Başkan Ayyıldız, "Son lağan genel kurulla üçüncü yönetim değişikliği gerçekleşti. Sivil toplum kuruluşlarında çalışmak, öncelikle bir ekip işidir. Yapacağımız bütün çalışmalarda ekibimizle birlik ve beraberlik içinde olacağız. Hedefimiz tamamen evrensel nitelikli programlar olacak." dedi. Derneğin kurucu başkanı Av. Mustafa Kalınoğlu'na bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Ayyıldız, "Sayın Kalınoğlu ve geçmişteki yönetimlerimiz, başarılı çalışmalara imza attı. Kurulmuş bir derneğin üzerine bu faaliyetleri yürütmek, bizim için biraz daha kolay olacak. Bundan önceki dönemlerde, Salı Söyleşileri adlı bir faaliyetimiz vardı. Gelenek haline gelen bu etkinliğimiz, yeni dönemde devam edecek. Yerel anlamda hukuk adına bir gelişme kaydedebilir ve katkımız olabilirse mutlu oluruz. Hukukla ilgili ülkenin gündemindeki her meselede söz söylemek isteriz. Bu yönde de çalışmalarımız olacak." şeklinde konuştu.

Kurucu Başkanı Kalınoğlu ise ildeki tek hukukçular derneği olduklarına dikkat çekerek, "Bu durumun bizim için bir özellik olduğuna inanıyorum. Bugüne kadar çok sayıda etkinliğimiz oldu. Başkanımız Cengiz Çağlar Ayyıldız, derneğimizin kuruluşundan beri bizimle birlikte. Yeni dönemde ivmeyi daha da yukarıya taşıyacağına yürekten inanıyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.