Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıkesir'e ekstrem sporlar parkı yapılacak

Balıkesir'e ekstrem sporlar parkı yapılacak

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, ekstrem sporları seven gençlerin faydalanabileceği bir park yapılacağını söyledi. Yaklaşık 21 bin metrekare alan üzerine planlanan Ekstrem Sporlar Parkı'nda sentetik buz pisti, çocuk oyun grupları,...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 13:46
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, ekstrem sporları seven gençlerin faydalanabileceği bir park yapılacağını söyledi. Yaklaşık 21 bin metrekare alan üzerine planlanan Ekstrem Sporlar Parkı'nda sentetik buz pisti, çocuk oyun grupları, ipli tırmanma aleti gibi bölümler bulunacak.

Başkan Ok, Balıkesir Demokrasi ve Emek Platformu (BALDEP) Sözcüsü Behiç İstanbulluoğlu ve beraberindeki bir grup genci kabul etti. İstanbulluoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada gençlerin farklı spor ve oyun araçlarıyla hobi faaliyetinde bulunduğunu ancak bunlara uygun mekanlar olmadığını kaydetti. Gençlerin Atatürk Parkı ve Toplu Taşıma Merkezi’nde kaykay yaptığını belirterek, "Çevrede bulunan esnaf ve vatandaşlar bundan rahatsızlık duyuyor. Bu yüzden gençlerin, bu tür oyun ve sporları rahatlıkla ve özgürce yapabilecekleri özgün mekanlara ihtiyaçları var." dedi. Başkan Ok da bu konuda bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Gençlerimizin spor yapmalarına ve bu yolla beden ve ruh sağlıklarını korumalarına yardımcı olmak, hepimizin temel görevidir. Balıkesir Belediyesi olarak bu yönde bir proje çalışmasını zaten başlattık. Kızpınarı Mahallesi askerlik şubesi arkasında bulunan 21 bin metrekare alana, Ekstrem Sporlar Parkı adıyla bir spor merkezi kuracağız. Proje çalışmamız tamamlandı ancak ihale aşaması biraz zaman alacak. Gençlerimiz artık bu tür sporları burada yapabilecek." diye konuştu. İsmail Ok, burada skate park, sentetik buz pisti, çocuk oyun grupları, dış mekan kondisyon aletleri, ipli tırmanma aleti, semt spor sahası, bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru, tırmanma duvarı, kafeterya, havuz ve yeşil alanlar olacağını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.