Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Malatya'da tabela renkleri anketle belirlendi

Malatya'da tabela renkleri anketle belirlendi

Yerel seçimlerle birlikte fiilen büyükşehir statüsüne yükselecek Malatya’da merkez ilçe olarak belirlenen Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinin tabela renkleri anketle belirlendi. Malatya Belediyesi’nin internet sitesi üzerinde gerçekleştirilen...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 13:21
Yerel seçimlerle birlikte fiilen büyükşehir statüsüne yükselecek Malatya’da merkez ilçe olarak belirlenen Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinin tabela renkleri anketle belirlendi. Malatya Belediyesi’nin internet sitesi üzerinde gerçekleştirilen anketin ardından Battalgazi ilçesinde tabelalar ‘sarı-kırmızı’, Yeşilyurt'ta ise ‘yeşil-turuncu’ renklerinde olacak.

Malatya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Ulusal Adres Veri Tabanı mevzuatı gereği şehirdeki mahalle sınırlarını ve cadde ve sokak isimlerini yeniden düzenleyen belediye, vatandaşların yaşadığı şehrin tabela renklerini kendilerinin belirlemesini istiyor. Adres levhalarının yeni rengini belirlemek için vatandaşların görüşünü almak isteyen Malatya Belediyesi, resmi internet sitesi olan www.malatya.bel.tr adresinde bir anket düzenledi. 27 Haziran - 12 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılan ankete vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildiği belirtilirken, birçok farklı renklerin oylamaya sunulduğu ankette, en fazla oylanan renklerin; Battalgazi merkez ilçe için sarı ve kırmızı, Yeşilyurt merkez ilçe için ise yeşil ve turuncu renkleri olduğu kaydedildi.

Cadde ve sokak tabelalarının rengini belirleyen anket sonuçlarına göre, Battalgazi ilçesi sınırları içinde kalan mahallelerde tabela renkleri sarı-kırmızı, Yeşilyurt'taysa yeşil-turuncu olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.