Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak’ta SBS’de dereceye giren öğrencilere altın verildi

Uşak’ta SBS’de dereceye giren öğrencilere altın verildi

SBS sonuçlarına göre Uşak’ta ilk beşe giren öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut tarafından altınla ödüllendirildi. Bu amala düzenlene törende konuşan Bulut, "Türkiye’de SBS son defa yapıldı ve ilimizde dereceye giren...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 13:06
SBS sonuçlarına göre Uşak’ta ilk beşe giren öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut tarafından altınla ödüllendirildi. Bu amala düzenlene törende konuşan Bulut, "Türkiye’de SBS son defa yapıldı ve ilimizde dereceye giren öğrencilerimiz oldu. Bu öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Aslında sınava giren bütün öğrencilerimiz bizim için birincidir. Bütün gençlerimize güveniyoruz." dedi.

Geçmişte 6, 7 ve 8 sınıflarda SBS yapıldığını hatırlatan İl Milli Eğitim Müdürü Bulut, "Her sınıfın ilk dereceye girenleri, daha sonra ortalamayla birinci belirleniyordu. Bu sene sadece 8. sınıfların ham puan olarak aldığı puan yanında ders notlarını ilave ettiğimizde farklı bir sonuç ortaya çıkıyor. 2013 yılında yapılan SBS'de ilimizde iki öğrencimiz, birer yanlışla ham 694.978 puan aldı. Öğrencilerimizin 6, 7 ve 8. sınıflardaki ders notları farklı olduğu için sıralama değişiyor. Yaptığımız araştırmalarda, kitlesel başarı oranı Uşak’ta yüksek. İlk 10 bine giren öğrenciler Uşak’ta kalmıyor. Çocuklarımız tercihlerini Uşak’tan yana yapsınlar, ilimizde eğitim kalitesi her geçen gün yükseliyor. Öğrencilerimize, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Uşak’ta ilk beşe giren Ece Özsoy, Mustafa Baha Bilgin, Yavuz Selim Güneşhan, Adil Numan Çelik ve Elif Yağmur Turan'a çeyrek altın verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.