Dolar 34,1539
%-0.13
Euro 37,8002
%-0.07
Altın 2.902,400
%-0.72
Bist-100 9.039,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıkesirli gazeteciler çözüm süreci kapsamında Güneydoğu'ya gidiyor

Balıkesirli gazeteciler çözüm süreci kapsamında Güneydoğu'ya gidiyor

Balıkesir’de görev yapan bir grup gazeteci, çözüm süreci kapsamında Güneydoğu'ya gidiyor Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, üç ili kapsayan bir gezi düzenleyeceklerini belirterek, “Ülkenin tamamı olarak hepimiz...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 15:56
Balıkesir’de görev yapan bir grup gazeteci, çözüm süreci kapsamında Güneydoğu'ya gidiyor Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, üç ili kapsayan bir gezi düzenleyeceklerini belirterek, “Ülkenin tamamı olarak hepimiz kardeşiz. Millî Birlik ve Kardeşlik projesine herkesin sahip çıkması gerekiyor. Akan kanın durması için herkes sürece destek vermeli.” dedi.

BGC Başkanı Demir, Balıkesir’de görev yapan bir grup gazetecinin, çözüm süreci kapsamında Diyarbakır, Batman ve Siirt'e giderek bölgedeki meslektaşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla görüşeceğini bildirdi. Gezinin 26-29 Nisan 2013 arasında olduğunu kaydeden Demir, "Geziye 10 gazeteci arkadaşımız katılacak. Çözüm sürecine ilişkin bölge izlenimlerini, 'Balıkesir'den Bakış' olarak ele alacaklar ve dönüşte basın yaygın organlarında yansıtmaya çalışacaklar." şeklinde konuştu. Balıkesir ile Siirt arasında yıllar önce başlatılan bir kardeş şehir uygulaması olduğunu hatırlatan Ramazan Demir, "Terörün bitmesi demek Balıkesir'de, Bursa'da, Trabzon'da, Van'da, kısacası ülkenin dört bir yanında herkesin huzurla yaşaması anlamına geliyor." dedi. BGC Başkanı Demir, süreci cemiyet olarak desteklerini ifade ederek, Türkiye'nin gelişmesi açısından bu çalışmanın büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.