Dolar 34,1539
%-0.13
Euro 37,8002
%-0.07
Altın 2.902,400
%-0.72
Bist-100 9.039,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çevre TV, haziran ayında yayına başlıyor

Çevre TV, haziran ayında yayına başlıyor

Çevre Televizyonu, haziran ayında yapacağı yayınla ülkede ve dünyada yaşanan çevre sorunlarına dikkat çekecek.Çevre TV, haziran ayında yapacağı test yayınlarıyla ilgili Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesi Sueno Hotel'de...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 16:02
Çevre Televizyonu, haziran ayında yapacağı yayınla ülkede ve dünyada yaşanan çevre sorunlarına dikkat çekecek.

Çevre TV, haziran ayında yapacağı test yayınlarıyla ilgili Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesi Sueno Hotel'de yapılan 3. Atık Yönetimi Sempozyumu sonrası, yayın ilkeleri üzerine tanıtım yaptı. Yayının ilk tanıtım konuğu Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta oldu. Bakan Yardımcısı Balta, televizyon kanalına çevrenin korunması ve doğal kaynakların korunmasıyla ilgili bilgilendirme yaptı. Toplumda çevre koruma bilincinin oluşması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜRÇEV)'nın da televizyonu destekleyeceği belirtildi.

Çevre TV ortaklarından Süreyya Özgün ile Çevre TV Genel Yayın Yönetmeni Oguzhan Tunç, yayınlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı. Oguzhan Tunç, haziran ayında yayına başlayacak olan kanallarının yapacakları yayınla eğitime, çocuklara ve kadınlara toplumda 7'den 77'ye çevre bilincini kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Tunç, "Çevre; geçmiş ya da gelecek değil, geçmişin olan geleceğin şimdisidir. İnsanların temel günlük hayatlarına indirgeyerek, çevreciliği; nostaljik, sembolik ve çok ötesindeki bir yaşam algısından kurtarıp, küresel ve ülkesel bir değer olarak hak ettiği gerçek gündemiyle buluşturmak adına yayınlar yapacağız. Çevrenin penceresinden; doğayı, tarihi, sanayi, teknoloji, kenti, yönetimi, eğitimi, sağlığı ve sanatı kısacası insan ve hayatı aktaracağız." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.