Dolar 34,1665
%-0.09
Euro 37,7543
%-0.19
Altın 2.909,640
%-0.48
Bist-100 8.892,00
%-1.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Feza Berk öğrencileri yazarlarla buluşuyor

Feza Berk öğrencileri yazarlarla buluşuyor

Özel Feza Berk İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri Muştu, Gonca ve Zambak Yayınları yazarlarıyla buluştu. Çocuk kitapları yazarları Osman Kaplan, Eyüp Özdemir, Erol Ergün, Yusuf Karagöl ve Ekrem Yeşilçayır’ın katıldığı 'Yazarlarla Buluşuyoruz'...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 15:41
Özel Feza Berk İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri Muştu, Gonca ve Zambak Yayınları yazarlarıyla buluştu. Çocuk kitapları yazarları Osman Kaplan, Eyüp Özdemir, Erol Ergün, Yusuf Karagöl ve Ekrem Yeşilçayır’ın katıldığı 'Yazarlarla Buluşuyoruz' etkinliğinde öğrenciler, severek okudukları kitapların yazarları ile tanışma ve onlarla sohbet etme imkanı buldu.

    Gonca ve Muştu Yayınları Genel Koordinatörü Eğitimci-Yazar Osman Kaplan, ilkokul öğrencileri ile bir araya gelirken aynı saatlerde Muştu Yayınları Editörü Eğitimci Yazar Erol Ergün ve yazar Yusuf Karagöl ortaokul öğrencileri için düzenlenen söyleşiye katıldı. Yine Gonca Yayınları Editörü Eyüp Özdemir, imza töreninde Feza Berk’li öğrencilerle bir araya geldi.

    Yazar Osman Kaplan öğrencilere 'Kitap yayını, kitap okuma, dili nasıl daha iyi kullanabiliriz, kalıcı eser vermek için ne gibi çalışmalar yapılmalı' konularında bilgiler verdi. Öğrencilerin meraklı sorularına da cevaplar veren Kaplan; kitap seçimi, iyi bir okur olmanın incelikleri gibi hususlarda tavsiyelerde bulundu.

    Ortaokul öğrencileri ile söyleşi programında buluşan yazar Erol Ergün, “Amacımız öğrencilere kitap okuma sevgisi kazandırmak. Kitap, bize bilmediklerimizi öğretir. Görmediğimiz yerleri tanıtır. Kitap okunduğu zaman göze, dinlendiği zaman kulağa seslenir. Kitaplar zamanımızı değerlendiren en önemli arkadaştır. Kitaplarla arkadaşlık küçük yaşlarda başlarsa bu güzel alışkanlık büyüyünce de sürer gider. Kitaplar, doğruyu, güzeli, iyiyi, yararlıyı bulmamıza yardım eder. Kitaplar yaşamı sevdirir. Dünyayı güzelleştirir. İçimizi aydınlatır. Yazarlar, kitaplar aracılığıyla yüz binlerce insana seslenirler. Bilgiler en uzak yerlere ulaşır. Yazarla okuyucu arasında bir bağ kurulur. Bir yakınlık sağlanır. Kitaplarla bu kadar yakınlığı olan Feza Berk öğrencilerin içinden çok sayıda yazar çıkacağını görüyorum, hissediyorum.” dedi.

    Söyleşilerin sonunda kitaplarını imzalayan yazarlar; öğrencilerle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek Feza Berk Koleji yönetimine teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.