Dolar 34,1814
%0.13
Euro 38,0889
%-0.41
Altın 2.929,220
%-0.14
Bist-100 9.815,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baro yönetiminden Başkan Yılmaz’a nezaket ziyareti

Baro yönetiminden Başkan Yılmaz’a nezaket ziyareti

Samsun Barosu Başkanı Nejat Anıl ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında söz alan Baro Başkanı Anıl,...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 14:58
Samsun Barosu Başkanı Nejat Anıl ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında söz alan Baro Başkanı Anıl, “Sayın Başkanımıza hem bir nezaket ziyareti gerçekleştirmek hem de Baromuzun her türlü faaliyeti sırasında vermiş oldukları değerli katkılar için teşekkür etmek istedik. Sadece Samsun Barosu ölçeğinde değil Samsun genelinde gece gündüz çalışarak kazandırmış oldukları her güzellik için de Sayın Başkanımıza gönülden teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.” dedi.

Başkan Yılmaz da ziyaretleri ve söyledikleri güzel sözler için Samsun Barosu Başkan ve üyelerine teşekkür ederek, “Nazik iltifatlarınız için teşekkür ederim. Ancak ben sizler için ya da bu güzel şehir için bir şeyleri yapabiliyor ve biraz da olsa katkı verebiliyorsam bunu en kutsal görevlerimden birisi olarak kabul ettiğimdendir. Benim için en büyük mutluluk ve iltifat bu kentte yaşayan herhangi bir insanın bizim yaptığımız şeyler sayesinde mutlu olması ve rahat etmesidir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samsun Baro Yönetimi tarafından Başkan Yılmaz’a bir teşekkür plaketi de takdim edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.