Dolar 34,1724
%0.03
Euro 38,1668
%0
Altın 2.914,500
%-0.2
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başarı Havuzu ile çocuklar tehlikeli yerlerde yüzmekten uzak tutulacak

Başarı Havuzu ile çocuklar tehlikeli yerlerde yüzmekten uzak tutulacak

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, çocukları kanal gibi tehlikeli yerlerde yüzmekten uzak tutmak amacıyla "Başarı Havuzu" projesi başlattı. Bu kapsamda il merkezinde bulunan Vakıfbank Türk Birliği, Kanuni Sultan Süleyman ve Barbaros ortaokullarında...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 14:24
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, çocukları kanal gibi tehlikeli yerlerde yüzmekten uzak tutmak amacıyla "Başarı Havuzu" projesi başlattı. Bu kapsamda il merkezinde bulunan Vakıfbank Türk Birliği, Kanuni Sultan Süleyman ve Barbaros ortaokullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ile birlikte olimpik yüzme havuzunda yüzme eğitimi verilecek. Çocuklar, uygun mekanlarda ve yaşlarına uygun şekilde ayarlanmış sunumlarla bilgilendirilecek. Ayrıca yüzme kursu bitiminde yapılacak yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

Manisa İl Emniyet Müdürü Yunusu Çetin, bir toplumun geleceğini bugünün çocuklarının şekillendireceği bilinciyle çocukların bugünlerinde ve geleceklerinde güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri için üzerlerine düşen görevlerin farkında ve yerine getirilmesi gayreti içinde olduklarını söyledi. Müdür Çetin, Başarı Havuzu projesiyle dezavantajlı çocukları ildeki mevcut altyapı ve fiziki mekan imkanlarından faydalandırarak, sosyal hayata katılmalarına imkan sağlamayı amaçladıklarını bildirdi. Çetin, “Çocukların uzman kişilerden yüzmeyi öğrenmelerine ve kanal gibi tehlikeli yerlerden uzak durmalarına katkı sağlayarak, daha güvenli ve temiz bir ortamda yüzebilmelerini sağlayacağız. Çocukların, yaşadıkları şehre aidiyet duygularının geliştirilmesi ve tertemiz, bembeyaz olan zihinlerinde gelecek adına olumlu gelişmeler kaydedilebilmesiyle daha güvenli bir gelecek amaçlanmaktadır.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.