Dolar 34,1757
%0.04
Euro 38,2650
%0.26
Altın 2.910,980
%-0.32
Bist-100 9.691,00
%-0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başarılı öğrenciye karne hediyesi Tatı’dan

Başarılı öğrenciye karne hediyesi Tatı’dan

Eğitim dostu Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca'da okuyan ve yarıyıl tatiline giren başarılı öğrencileri unutmadı.

  • Ege Postası
  • 29.01.2013 - 11:12
İZMİR-  Buca’da öğretim gören ortaokul ve lise öğrencilerine burs yardımı yapan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, bu kez de sömestr tatiline giren öğrencileri ödüllendirdi.

Buca’da göreve geldiği andan itibaren eğitime yaptığı katkılarla adından söz ettiren Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 2012 ve 2013 öğretim yılı içersinde karnelerinin yanında takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere tatil harçlığı sağlıyor.

Buca’da okuyan dargelirli ailelerin çocukları için geçerli kılınan karne hediyesi projesi için Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından öğrencilere masa kuruldu. Başkan Tatı’nın talimatı ile oluşturulan bu masalara karnesini ve yanında takdir ve ya teşekkür belgesi olan çocuklar aileleri ile başvurabiliyorlar. Ortaokul öğrencileri başarı belgeleri başına tanesi 40 TL ücretten ödüllendirilirken, lise öğrencileri ise 50 TL üzerinden ödüllendiriliyor. Bu zaman da ev geçindirmenin ve çocuk okutmanın çok zor olduğunu dile getiren Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, imkanları dahilinde ailelere ve öğrencilere bir takım burslar gerçekleştirdiklerini söyledi. Tatı, “Dar gelirli ailelerimize hem destek olmak hem de başarılı minik yavrularımızı az da olsa ödüllendirmek istedik. Belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne takdir veya teşekkür belgesi ile gelen vatandaşlarımızın kayıtları yapılıyor. Daha sonra komisyon kararı ile bu ödemeleri kendilerine gerçekleştireceğiz. Sömestr tatilinde yavrularımıza biraz da olsun katkı sağlayabilirsek bu bizi mutlu eder” dedi.

Başkan Ercan Tatı, kendi talimatı ile oluşturulan ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan öğrenci masalarını gezerek takdir ve ya teşekkür belgesi öğrencileri tebrik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.