Dolar 34,1789
%0.05
Euro 38,2955
%0.34
Altın 2.902,990
%-0.59
Bist-100 9.667,00
%-1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Solak mahallelerde görsel sunum yapacak

Solak mahallelerde görsel sunum yapacak

Çiğli’ye belediyenin yaptığı hizmetlerden, önümüzdeki yıllarda kazandırılacak projelerden haberdar olmayan vatandaşları sadece sözle değil görsel olarak da bilgilendirmek isteyen Belediye Başkanı Metin Solak yanından projeksiyon cihazını ayırmayacak. Solak, her mahallede o bölgede yaptığı ve yapacağı hizmetlerin yer alacağı sunumlar hazırlatacak.

  • Ege Postası
  • 28.01.2013 - 13:01
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, kentteki tüm belediye başkanlarına örnek olacak bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Göreve başladığı günden bu yana mahalleleri karış karış gezen, kahve ziyaretlerine büyük önem veren Solak, yerel seçim sürecinde vatandaşları yaptığı hizmetler ve yapacağı projeler kapsamında bizzat bilgilendirecek. Solak bilgilendirmeyi yanından ayırmayacağı projeksiyon cihazıyla yapacak.

HER MAHALLEYE FARKLI SUNUM
Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilçeye büyük ivme kazandıran Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, yerel seçim sürecinde kolları sıvadı. Gittiği mahallelerde ilçeye belediyenin yaptığı hizmetlerden, önümüzdeki yıllarda kazandırılacak projelerden haberdar olmayan vatandaşları sadece sözle değil görsel olarak da bilgilendirmek isteyen Solak yanından projeksiyon cihazını ayırmayacak. Solak her mahallede o bölgede yaptığı ve yapacağı hizmetlerin yer alacağı sunumlar hazırlatacak. Solak böylece hem vatandaşı bilgilendirecek hem de ziyaretlerde, “hizmet yok” diyecek mahalleliye ‘hizmet brifingi’ verecek. Projeleri için vatandaşlardan fikirlerini de alacak Başkan Solak sunumlarda sadece Çiğli Belediyesi’nin değil Büyükşehir Belediyesi’nin de ilçede yaptığı hizmetleri anlatacak.

SOLAK: SADECE LAFLA ANLATMAK OLMAZ
Çiğli’deki 27 mahallenin her hafta dönüşümlü olarak farklı noktasına gidecek olan Solak, “ Çiğli gelecek yıllarda İzmir’e damgasını vuracak bir kent. Çiğli kabuğundan kurtuldu. Yıllarca kenara itilmişliğinden kurtuldu. İzmir’in yükselen yıldızı olacak. Yerel seçim sürecindeyiz. Mahalle ziyaretlerimiz artarak devam ediyor. Gittiğimiz yerlerde vatandaşa sadece lafla yaptıklarımızı anlatmak istemiyoruz. Vatandaşın hizmeti, projelerin başlamış halini bitmiş halini görsel olarak görmesini istiyorum. Bunun için yanımızda projeksiyon cihazı taşıyacağız. Gittiğimiz yerlerde mini sunumlar yapacağız. O bölgede hangi hizmeti yapmışız hangi hizmeti yapacağız bunu anlatacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.