Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Davutoğlu'ndan yerli otomobil açıklaması

Başbakan Davutoğlu'ndan yerli otomobil açıklaması

Davutoğlu: 2016'da yerli oto üretimi başlıyor... Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk 'milli oto'nun prototip üretiminin 3 ay sonra yapılacağını açıkladı. Davutoğlu, 1 yıl sonra da ilk filo üretiminin gerçekleştirileceğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 01.06.2015 - 14:38
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin Kırıkkale mitinginde yaptığı konuşmada, seçim önce ve sonrasında her türlü güvenlik önlemini alacaklarını belirtti. Yerli oto üretimiyle ilgili açıklamalarda da bulunan Davutoğlu’nun konuşmasında şu başlıklar öne çıktı:
Seçime kadar, seçim esnasında ve seçim sonrasında güvenlik tedbirlerini alırız. Tehditlere boyun eğmeyiz. Muhtarları tehdit edenleri, tehdit mektupları gönderenleri, aileleri fişleyip ‘hesap sorarız’ diyenleri, anne ve babaları tehdit edenleri uyarıyorum. Kamu düzeni neyi gerektiriyorsa onu yaparız.
Bu bize karşı çıkanlar Kırıkkale’de, Türkiye’de taş üstüne taş koymuşlar m? Soruyorum 71 vilayete giden başka parti var m? 81 vilayete de gideceğiz. Bu hafta imzalar atılıyor. Kendi milli otomobilimizi yapıyoruz inşallah. 2015 Ağustos’unda ilk prototip üretim, 2016’da inşallah ilk filo üretimi.

BİZİ TEHDİT EDİYORLAR
Bu sabah gazetelere bakın oynanan tuzağı görüyorsunuz. MİT TIR’larını ifşa eden gazete, kendini Atatürk’ün gazetesi olarak niteleyen gazete bugün Kandil’le röportaj yapmış, bizi tehdit ediyor. Aynı şekilde bu paralelcilerin gazetesi HDP’yi manşet yapmış. Paralelciler HDP ile, ulusalcılar Kandil ile HDP’liler DHKP-C ile iş tutuyor.Kandil, paralel ve DHKP-C üçü de gelse bize gücü yetmez. Altısı birden gelseler bize yetişemezler.

BU KADER SEÇİMİ
Seçime bir hafta kaldı. Herkes barış içinde seçime gidecek. Bu bir hafta içinde herkes özel planlamasını yapsın, sandıklara gitsin. Bu Türkiye’nin kader seçimdir. Biz bu tehditler devam ettikçe, seçime kadar, seçim esnasında ve seçim sonrasında güvenlik tedbirlerini alırız, bu tehditlere boyun eğmeyiz. Muhtarları tehdit edenleri, tehdit mektupları gönderenleri, aileleri fişleyip ‘hesap sorarız’ diyenleri, anne ve babaları tehdit edenleri uyarıyorum. Kamu düzeni neyi gerektiriyorsa onu yaparız.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.