Dolar 34,1504
%0.16
Euro 38,0249
%-0.18
Altın 2.878,490
%0.12
Bist-100 9.959,00
%0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti

Başbakan namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Hz. Ali Camii'nde kıldı. Namazın ardından kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, annesinin kabrini ziyaret etti.Atatürk Havalimanı'nda binlerce insan tarafından karşılanan Erdoğan,...

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 14:32
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Hz. Ali Camii'nde kıldı. Namazın ardından kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, annesinin kabrini ziyaret etti.

Atatürk Havalimanı'nda binlerce insan tarafından karşılanan Erdoğan, gece geç saatlerde Kısıklı'daki evine geldi. Cuma namazına kadar evinden çıkmayan Erdoğan, ezanın bitmesiyle birlikte ikametgahından ayrıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında rotayı Emniyet Mahallesi'ndeki Hz. Ali Camii'ne çeviren Erdoğan, Cuma namazını da burada kıldı.

Namazın ardından camiden çıkan Erdoğan'ı bir grup vatandaş cep telefonu ile görüntülemeye çalıştı. Bu sırada bazı vatandaşlar Erdoğan ile sohbet etti. Erdoğan camiden çıktıktan sonra annesinin kabrini ziyaret etmek için Karacaahmet Mezarlığı'na geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.