Dolar 34,2436
%0.06
Euro 37,6121
%0.36
Altın 2.871,420
%0.06
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Akdoğan misafirlerine belediye çalışmalarını gösterdi

Başkan Akdoğan misafirlerine belediye çalışmalarını gösterdi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ile birlikte belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Gezide esnafı da ziyaret eden AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 17:11
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ile birlikte belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Gezide esnafı da ziyaret eden AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, vatandaşlarla sohbet etti.

Selçuklu Caddesi kanal boyunda asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen heyet, İlhanlı Mahallesi'nde sokaklarda sürdürülen kilitli parke yapım çalışmaları ve İnönü Mahallesi sosyal tesis inşaatını yerinde gördü.
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, asfalt sezonunu 11 Nisan itibariyle açtıklarını belirterek," Selçuk mahallesi kanal civarında yapılan asfaltlama çalışmalarımız, tren yolu alt kısmında meteoroloji önündeki yolda yapılarak, İlhanlı mahallesindeki yolların asfaltlanmasıyla sürdürülecektir. Milletvekilimiz, İl Başkanımız ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunduk, hizmetlerimizi yerinde inceledik.” dedi.

Akdoğan, esnaf ve vatandaşlarla iç içe olduklarını kaydederek şöyle konuştu: " Esnaf ziyaretimiz ardından hep birlikte sokak sağlıklaştırma çalışma alanımızı gezdik. İnönü mahallemizde seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi gerçekleştirdiğimiz sosyal tesisin inşaatını gezdik. İnönü Mahallesi sosyal tesisimiz kısa süre içerisinde mahalle halkımızın hizmetine sunulacaktır. Diğer yandan Belediye önünde Kent Meydanı projemiz için uygulama çalışmalarımız devam etmektedir.”


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.