Dolar 34,1644
%0.08
Euro 38,1847
%-0.16
Altın 2.909,120
%-0.83
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Arslan'dan esnaflara: Kaldırım işgali sorumsuzluk ve vebaldir

Başkan Arslan'dan esnaflara: Kaldırım işgali sorumsuzluk ve vebaldir

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, caddelerdeki kaldırım işgallerinin bir sorumsuzluk ve vebal olduğunu belirterek, konuya el attıklarını söyledi. Hasan Arslan, yaptığı açıklamada, Ağrı'nın merkez caddelerinde işgalin artık kaldırımdan...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 12:51
Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, caddelerdeki kaldırım işgallerinin bir sorumsuzluk ve vebal olduğunu belirterek, konuya el attıklarını söyledi.

Hasan Arslan, yaptığı açıklamada, Ağrı'nın merkez caddelerinde işgalin artık kaldırımdan öte cadde işgaline kadar vardığını kaydetti. Belediye olarak caddelerde asfalt çalışmalarına hız kesmeden gece gündüz devam ettiklerini ifade eden Arslan, "Sıcak asfaltlama çalışmalarına devam ediyoruz. Bu çalışmaları Eylül ayında bitirmeyi hedefledik. Kaldırımlar ve diğer sanat yapıları ile bitirerek herkesin memnun olacağı bir örnek şehir meydana getirmektir. Ancak son dönemde kaldırım işgallerinin artmasından vatandaşlarımızdan ciddi şikayetler aldık. Kaldırım esnafın değil, vatandaşın yaya kullanma hakkıdır. Onun için esnafın sorumluluğunu bilerek bu uygulamalara son vermesi gerekir. Kaldırım işgali bir kul hakkıdır." dedi.

Esnafın sorumluluk bilinci ile kaldırımlardan tezgah ve mallarını almaları gerektiğine vurgu yapan Arslan, belediye olarak zabıta ve kolluk kuvvetleri ile gereken çalışmalara başladıklarını söyledi. İşyerleri önünde konulan dubaların da bir işgal ve trafiğin aksamasına sebep olduğunu kaydeden Arslan, dubaların işyerleri önünde konulmaması ve bunların bırakılması halinde toplatılacağını ifade etti. Herkesin kendine düşeni yapması gerektiğini ve yapılmaması halinde cezai müeyyidelerin uygulanacağını söyleyen Arslan, bu noktada çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.