Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Batur 'Birlik olarak katılmayacağız' demişti: 4 Başkan Milano'ya gitti

Başkan Batur 'Birlik olarak katılmayacağız' demişti: 4 Başkan Milano'ya gitti

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Abdül Batur’un terör olayları ve şehitler nedeniyle yönetimden hiçbir belediye başkanının katılmayacağını duyurduğu Milano EXPO gezisine İzmir’den Birliğe üye Urla, Güzelbahçe, Bayındır ve Beydağ belediye başkanları Milano’ya gitti Başkan Batur 'Birlik olarak katılmayacağız' demişti ama...

  • Ege Postası
  • 15.09.2015 - 15:58
EGEPOSTASI - HABER SERVİSİ-  Kıyı Ege Belediyeler Birliği, Milano EXPO 2015’te Türkiye Belediyelerini temsil etmek için Başbakanlık tarafından davet edilmemesinden sonra Birlik Başkanı, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, " Fuarda yer almak, ülkemizi, bölgemizi temsil etmek için fuarda olmak bizim için çok önemli ancak; Türkiye’nin içinde bulunduğu yürek yakan törer olayları, Şehitlerimizin dayanılmaz acıları sebebi ile Kıyı Ege Belediyeler Birliği yönetim kurulunda bulunan belediye başkanları olarak EXPO Milano fuarı ile inceleme ve araştırma gezisi programına katılmama kararı aldık" diyerek açıklama yapmıştı.



BAŞKANLAR GİTTİ
Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Abdül Batur’un açıklamasından sonra Milano’daki ziyarete Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin üyesi dört belediye başkanı gitti. Ziyarette Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk hazır bulundu. Belediye Başkanlarından Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli kendisine ait facebook sitesinden ziyaret ile ilgili şu notu paylaştı; ” Milano EXPO 2015 Fuarına katıldık ve Milano Başkonsolosumuz Aylin Sekizkök’e Kıyı Ege Belediyeler Birliği olarak bir plaket takdim ettik."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.