Dolar 34,2871
%0.35
Euro 37,5032
%-0.05
Altın 2.928,750
%1.36
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Boztaş, seçim sonrası TOBB'u ziyaret etti

Başkan Boztaş, seçim sonrası TOBB'u ziyaret etti

Bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya giden Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. Boztaş'ın TOBB ziyaretine; MATSO Kurucu Yönetim...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 18:30
Bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya giden Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Boztaş'ın TOBB ziyaretine; MATSO Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karamancı, MATSO Yönetim Kurulu eski Başkanı Şükrü Vural, MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Yönetim Kurulu Muhasip Üye Mehmet Ergen, yönetim kurulu üyeleri H. Özgür Taşar, Hakan Akar, Hüseyin Akın, Hüseyin Güneş, Şükrü Arslan, Abdullah Aykut Karasoy, Halit Torun ve Murat Oğuz Öncel hazır bulundu. Başkan Boztaş, Hisarcıklıoğlu'na, Manavgat'ın sosyo-ekonomik potansiyeli hakkında bilgilendirme yaptı.

MATSO seçimlerinin, TOBB'a yakışır bir şekilde gerçekleştiğini aktaran Boztaş, geçmiş dönemlerde gösterdikleri alakayı Manavgat'a bu dönemde de göstereceklerine gönülden inandıklarını kaydetti. Boztaş, "Bunun en güzel ve somut örneği buradaki tablodur. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Karamancı ve Yönetim Kurulu eski Başkanımız Sayın Şükrü Vural yanımızda bulunmakta. Varlıkları bize güç ve moral vermekte ve destek olmaktadır. Kendilerine yönetimimiz, üyelerimiz ve Manavgat adına teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Hisarcıklıoğlu, yeni yönetim kurulu başkanının birliğinden son derece mutlu olduğunu ve bu tablonun Manavgat'a yakıştığını, tablonun Türkiye’deki odalar ve borsalar için de ilk ve örnek bir tablo olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.