Dolar 34,2956
%0.38
Euro 37,5035
%-0.05
Altın 2.928,360
%1.35
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Bulutlar, erkekliğe adım atan çocukları yalnız bırakmadı

Başkan Bulutlar, erkekliğe adım atan çocukları yalnız bırakmadı

Palandöken Belediyesi, 1001 Sünnet Şöleni programı kapsamında kayıtları alınan çocukları sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sünnet ettirmeye devam ediyor.         Program kapsamında sünnet olan çocukları...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 18:26
Palandöken Belediyesi, 1001 Sünnet Şöleni programı kapsamında kayıtları alınan çocukları sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sünnet ettirmeye devam ediyor.

        Program kapsamında sünnet olan çocukları hastanede ziyaret eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bugüne kadar 750 çocuğun sünnet olması için ailelerin müracaat ettiğini söyledi. Bulutlar, başvurusu alınan 400 çocuğun sünnet olduğunu belirtti. Çocukların sünnetlerinin hastane ortamında yapıldığını vurgulayan Başkan Bulutlar, "Cerrahi operasyonlar, uzman hekimler tarafından hijyenik ortamda yapılıyor. Sünnet ile erkekliğe adım atan çocuklarımızı tebrik ediyor ve hastanede dinlenenlere acil şifalar diyorum. İlçemizden her ne kadar 750 müracaat olsa da biz bu sünnet programının adıyla 1001 çocuğumuzu sünnet ettirmek istiyoruz. Yani 30 Hazirana kadar müracaatları kabul edeceğiz.” dedi.

        Hastanelerde çocukların tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Başkan Bulutlar, “Sünnet olan yavrularımız için muhteşem bir şölen düzenliyoruz. Aileleriyle birlikte şehir turu, dinleyebilecekleri konser ve gösteriler Palandöken Aile Çay Bahçesi'nde gerçekleşecek. Çocuklarımıza sünnet kıyafetlerini de veriyoruz. Çocuklarımız için eğlenceli bir anı, bir şölen olacak.” diye konuştu.

        Çocuklarla sohbet eden Başkan Bulutlar, çocuklara hediyeler verdi. Başkan Bulutlar, sünnet operasyonlarının yapıldığı özel Buhara ve Şifa hastanelerin başhekimleri ve hastane çalışanlarıyla da görüşerek hastanelerin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.