Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çakır: Türkiye'nin gücünü ve sabrını kimse sınayamaz

Başkan Çakır: Türkiye'nin gücünü ve sabrını kimse sınayamaz

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Reyhanlı’da düzenlenen bombalı saldırılarla ilgili “Türkiye’nin gücünü ve sabrını hiç kimse sınamaya kalkışmamalı, bunu deneyenler devlet ve milletimizden gereken cevabı alacaktır.” dedi.        Ahmet...

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 12:44
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Reyhanlı’da düzenlenen bombalı saldırılarla ilgili “Türkiye’nin gücünü ve sabrını hiç kimse sınamaya kalkışmamalı, bunu deneyenler devlet ve milletimizden gereken cevabı alacaktır.” dedi.

        Ahmet Çakır, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırıyı kınayarak başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: “Çözüm sürecini baltalamaya yönelik bir provokasyon sonucu Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 41 vatandaşımızın öldüğü 100 vatandaşımızın da yaralandığı elim hadiseyi büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de fevkalade üzmüş, derinden yaralamıştır. Türk milletinin ve devletinin gücü ve sabrı hiçbir şekilde sınanmaya kalkışılmamalıdır. Bu gücü sınamaya kalkışanlara devletimiz ve milletimiz bütün kurumlarıyla gereken cevabı verecektir. Hataylı kardeşlerimizin acılarını paylaşıyor. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”

        Başkan Çakır, Malatya Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen çocuk şenliğinin de hain saldırı sebebiyle iptal edildiğini açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.