Dolar 34,1435
%0.1
Euro 38,2331
%0.17
Altın 2.915,850
%0.04
Bist-100 10.027,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Durak frene basmıyor

Başkan Durak frene basmıyor

Belediye Başkanlığı’nda geçen 9 yılını geçtiğimiz günlerde düzenlediği toplantı ile basına değerlendiren Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, bu kez devam eden projelerini anlattı. İhalesi yapılan ve yapımı devam etmekte olan 22 projeyi muhtarlara gezdiren Başkan Durak, “Seçim yılı diye fren yapmayacağım” dedi.

  • Ege Postası
  • 14.04.2013 - 10:01
İZMİR-  22 mahalle muhtarının katıldığı kent turu Karşıyaka Belediyesi’nin Ahmet Taner Kışlalı Parkı’ndaki Gondol Restoran’daki kahvaltı ile başladı. Burada Karşıyakalı muhtarlara seslenen Başkan Durak, “9 yıldır görevdeyim. Bu 9 yılda sizlerden önemli katkılar aldım. Şu bilinmelidir ki, ben görevime devam ediyorum. Önümüzdeki dönemde, sıkıntı yaşamadan yolumuza devam edeceğiz. Seçim yılı diye frene basmayacağım. Başladığım işleri bitireceğim. Eğer ahenk içinde çalışırsak güzel günler yaşayacağız” diye konuştu.

Başkan Durak’a çiçek vererek, hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, Mart ayı Meclis Toplantısı’nda alınan kararla, muhtarlıkların elektrik, su gibi giderlerinin belediye tarafından ödenmeye başlandığını da hatırlattı.



Kahvaltının ardından muhtarlarla birlikte kent turuna çıkan Başkan Durak, yapımı devam eden projelerini tek tek anlattı. Milli Mücadele Müzesi, Mavişehir Meydan düzenlemesi, Lunapark Sosyal Yaşam Alanı, Ahmet Piriştina Kültür Merkezi, Arşiv Binası, Deprem Anıevi, Eski araçlar Müzesi, Sağlıklı Yaşam Köyü, Temizlik İşleri Binası, Sosyal Yaşam Kompleksi, Mustafa Kemal ve Zübeyde Hanım Pazar yerleri, yüzme havuzu ve spor kompleksi, Konser Salonu, İletişim Müzesi, Balık Pazarı ve Çarşı Kültür Merkezi’ni gezen muhtarlar hayranlıklarını gizleyemedi.

Başkan Durak, Karşıyakalı muhtarlara, kısa süre önce hizmete giren Suat Taşer Tiyatrosu ile Tay Park, Hamza Rüstem Fotoğrafevi, 2. Hizmet Binası’nı da gezdirdi.



Doğum günü sürprizi

Başkan Durak, tempolu proje turunda bir de sürpriz yaptı. Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nde öğle yemeği için mola veren muhtarlar, 68 yaşına basan Yalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Şentürk’ün doğum gününü pasta keserek kutladı. Başkan Durak’ın hazırladığı sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Yalı Mahallesi Muhtarı Şentürk, “Başkanıma teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu etti” diyerek, duygularını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.