Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Durak'tan anlamlı teşekkür

Başkan Durak'tan anlamlı teşekkür

Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni yine önce hizmet binasında, ardından da Örnekköy Şantiyesi’nde yapıldı.

  • Ege Postası
  • 24.10.2012 - 09:33
  İZMİR- Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, CHP İlçe Başkanı Adnan Alabay ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte personeliyle bayramlaştı. Balkan Durak, törende yaptığı konuşmada, bayram sonrası 7 tesisi hizmete açacaklarını hatırlatarak, “Yetişmez denileni yetiştirdiniz, olmazı oldurdunuz” diyerek, teşekkür etti.

Kurban Bayramı öncesi önce Belediye Hizmet Binasında çalışanlarla tek tek bayramlaşan Başkan Durak, daha sonra Örnekköy Şantiye tesislerinde düzenlenen törene katıldı. Sendika temsilcileri, meclis üyeleri, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay ve muhtarların da katıldığı törende de konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Bu yıl çifte bayram yaşıyoruz. Kurban Bayramı ile Cumhuriyet Bayramımızı ard arda kutlayacağız. Tüm çalışanlarımızın huzur içinde olmasını diliyorum. Bizim bir sevincimiz de bayramdan hemen sonra yeni yaptığımız eserlerin halkla buluşmasını sağlamak olacak. Yetişmez denileni yetiştirdiniz, olmaz denileni oldurdunuz. Geceli gündüzlü çalışarak eserleri tamamladınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. İzmir’in en üretken Belediyesiyiz. Bu hizmet özveriyle oluyor. Hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Bir yerinde aksama olsa çark dönemez. Hepiniz işinizin bilincindesiniz. Güler yüzlü hizmet üreterek halkımızın sorunlarını gidermeliyiz.“ diye konuştu.

Törende konuşan Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin, “Ülkemizde emekçilerin haklarına yönelik gerilemeler olsa da, sendikasızlaştırma çalışmaları olsa da umutlu olmalı ve mücadelemizi sürdürmeliyiz. İş korkusu olmadan insanca bir yaşam diliyorum.” dedi. Genel İş Genel Sekreteri Kani Beko da, “Demokrasi, insan hakları,  barış için mücadelemizi sürdüreceğiz. Aydınlık gelecekler için birlikte mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Durak’ın bayramlaşma için son durağı ise, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı oldu. Başkan Durak, burada da, İlçe Başkanı Adnan Alabay ve partilileri ile bayramlaştı.

“Belediye Başkanlarınıza Sahip Çıkın”

İlçe ziyaretinde Başkan Durak, bayram kutlamasının yanı sıra bir de uyarıda bulundu. Partililerinden belediye başkanlarına sahip çıkmasını isteyen Başkan Durak, “Örgütler belediye başkanlarının arkasında durmalı. Çünkü partinin görünen yüzüdürler. Amacımız bir oy daha fazla almak ise, başkanlarınıza sahip çıkın. Biz belediye başkanları hizmet için varız” dedi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.