Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gönenç işçilerle biraraya geldi

Başkan Gönenç işçilerle biraraya geldi

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediyesi Park Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Geleneksel iş yerleri öğle yemekleri” etkinliğinde işçilerle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 06.11.2015 - 10:02
Her ay bir birimde gerçekleştirmeyi geleneksel hale getirerek işçilerle bir araya gelen Başkan Gönenç’e DİSK Genel-İş Sendikası İzmir 4No’lu Şube Başkanı Şükret Sevgener ile Belediye Başkan Yardımcıları Ümit Atlam ve Ali Kahyaoğlu’da eşlik etti. Etkinliğe Belediye Meclis Üyeleri ile Bergama Belediyesi birim Amirleri de katıldı.
 
Düzenlenen etkinlikle ilgili görüşlerini dile getiren DİSK Genel-İş Sendikası İzmir 4No’lu Şube Başkanı Şükret Sevgener; “Mehmet Gönenç özellikle iş yerlerinde uyumlu ve verimli çalışmanın, onlarla birlikte olmanın bütün Bergama’ya olumlu yansıyacağını ve bu şekilde birlik ve beraberliğin halkımıza iş verimi konusunda çok daha katkıda bulunacağını düşünüyor.  Bizde sendika olarak onun bu düşüncesini olumlu karşılıyoruz.” dedi.
 
TEK DÜŞÜNCEMİZ BERGAMA
İşçilerle tek tek tokalaşan ve sohbet eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Biz büyük bir aileyiz. Büyük bir aile olmanın getirdiği sorumlulukların farkındayız. Bu gibi organizasyonlarda bir araya gelip, birbirimizle kaynaşmayı, birbirimizin sorunlarını dinlemeyi önemsiyorum. İş barışı açısından da önemini biliyorum. Çünkü bizim tek düşüncemiz Bergama. Bu vesileyle işçi arkadaşlarıma da bugüne kadar verdikleri emek ve döktükleri alın terinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.