Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Işık’tan CHP’ye çağrı

Başkan Işık’tan CHP’ye çağrı

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, Bayraklı’daki bütün siyasi partilerin belediye başkan adaylarının mal beyanında bulunması gerektiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 08.03.2014 - 12:04
İZMİR- MHP Bayraklı İlçe Başkanı Işık, belediye başkan adaylarına çağrı yaparak seçimler öncesinde mal beyanında bulunarak kamuoyu ile paylaşılmasını istedi. Kamuoyunun adaylara güvenmesi açısından büyük önem taşıdığının altını çizen Işık, özellikle 5 yıldır belediye başkanlığı yapan Hasan Karabağ’ın bu konuda gerçekçi bir açıklama yapmasını istedi.

ADİL BİR SEÇİM OLMUYOR
AKP ve CHP ile eşit şartlarda yarışmadıklarını vurgulayan Işık, AKP hükümet imkanlarını kullanarak seçim kampanyası yürüttüğünü, CHP’nin ise belediye imkanları ile çalışmalar yaptığını dile getirdi. Bayraklı’da belediye araçları ile bayrak asıldığını belirten Işık, belediye personelinin ise bütün etkinliklere taşındığını söyledi. Bu şekilde adil bir seçim kampanyası yürütülmediğini belirten Işık, Başkan Karabağ’ın belediye imkanlarını kullanmaktan vazgeçmesini istedi. Söz ve vaatlerle 2009’da Bayraklı’da seçimi kazanan ancak yine aynı taktikle seçimi kazanmayı planlayan CHP’nin artık inandırıcı olmadığını dile getiren Işık, samimi ve dürüst bir seçim olmasını diledi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.