Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Susam, İnce için oy istedi

Susam, İnce için oy istedi

CHP İzmir Milletvekili ve İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte esnafı ziyaret etti, sorunları dinledi, destek istedi.

  • Ege Postası
  • 08.03.2014 - 11:13
İZMİR- Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ile birlikte Güzelbahçe esnafını gezdi. Kimi esnaf, piyasanın durgunluğundan yakınırken, kimi ise büyük marketlerin küçük esnafı yok etmesinden yakındı.  Susam ise büyük marketlerin, AVM'lerin şehir dışına taşınması ve küçük esnafın korunmasına ilişkin yasa tasarısı hazırladıklarını, ancak AKP hükümetinin buna sıcak bakmadığını savundu. 30 Mart seçimlerinde AKP iktidarına vurulacak büyük bir tokatın ardından genel seçimlerin yapılacağını ve CHP'nin iktidara geleceğini savundu.
Esnaftan CHP'li Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce'ye destek isteyen Susam, “İçinizden biri, evladınız, kardeşiniz Mustafa İnce'yi tekrar seçeceğinize inancım tam” diye konuştu.
Susam ve İnce, tesbihçiden tespih aldı, dönercide döner kesti.
Bu arada Atatürk Mahallesi'ndeki çarşı esnafı ve kahvehaneleri tek tek gezerek halkla sohbet eden Başkan İnce, CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan ve belediye meclis üyeleri büyük ilgi gördü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.