Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ: “Bir dönem daha adayım”

Başkan Karabağ: “Bir dönem daha adayım”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ partisinin görev vermesi halinde bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak üzere aday olmak istediğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 26.09.2012 - 01:33

 Özel bir televizyon kanalında ilçede yaptığı çalışmaları ve yerel seçimler öncesindeki genel görünüme dair değerlendirmelerde bulunan CHP’li Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kurucu belediye başkanı olarak hedefinin Bayraklı’nın tarihin, sanatın, kültürün, ticaretin başkenti yapmak olduğunu belirtti.

Liman arkası, turizm projeleri ve kentsel dönüşüm çalışmalarının bitirilmesi ile ilçenin Avrupai bir hale bürüneceğini vurgulayan Başkan Karabağ, “Partim görev verirse bir dönem daha belediye başkanlığı için aday olmak isterim. İlçemizde söz verdiğimiz projelerin büyük bir kısmını tamamladık. Özellikle temizlik hizmetlerinden yüzde 92,5 gibi bir memnuniyet söz konusu. Bu Türkiye rekorudur” dedi.

Cazibe merkezi yok

İzmir’de turistlerin ziyaret edeceği bir cazibe merkezi olmadığından yakınan Başkan Karabağ, belediye meclis üyelerinin yurtdışı gezilerine gitmesini eleştirenlere tepki gösterdi. Yurtdışı gezilerinin kentte yapılacak doğru uygulamalar için yol gösterici olduğunu ifade eden Karabağ, “İngiltere seyahatimizde kentin en önemli bölgelerine yapılan cazibe merkezlerinin turistler için bir çekim noktası olduğuna şahit olduk. İzmir’de nereye yatırım yapılmaya kalkılsa Anıtlar Kurulu engelleri devreye giriyor. İzmir’e gelen turistin zaman geçireceği, para harcayacağı yer yok” diye konuştu.  (EGE TELGRAF)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.