Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ Karslılarla buluştu

Başkan Karabağ Karslılarla buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ hafta sonunu Karslılara ayırdı. Karabağ, Bayraklı Alpaslan Mahallesi’nde Kars Susuz Karapınar Köyü Kasımoğulları Yardımlaşma Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi, akşam da Ege Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonunun yemeğine katıldı. Başkan Karabağ, “Kars’taki vatanseverliği İzmir’in Hasan Tahsin ruhuyla birleştiren kardeşlerimle Bayraklı’da bir aradayız. Birlikte yaşıyor ve İzmirli olmaya devam ediyoruz” dedi. Başkan Karabağ Karslılarla buluştu

  • Ege Postası
  • 14.12.2015 - 11:52
Bayraklı Belediyesi ilçede faaliyet gösteren dernekleri yalnız bırakmıyor. Kars Suzuz Karapınar Köyü Kasımoğulları Yardımlaşma Derneği’nin açılışını gerçekleştiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ege Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonunun gerçekleştirdiği geceye katıldı. Geceye Kars Valisi Günay Özdemir, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Federasyon Başkanı Doğan Kılıç ve federasyon üyeleri katıldı.



 BİRLİKTE YAŞIYORUZ VE İZMİRLİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ
Bayraklı nüfusunun yaklaşık yüzde 5’inin Karslı olduğunu söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “O yüzden ben aslında bir küçük Kars Belediye Başkanıyım. Göreve geldikten sonra, ‘özel kalemime şöyle bir talimat vermiştim: ‘Açılış, yemek ve benzeri organizasyonlarda Türk Bayrağını ve Atatürk resmini asmayan hiçbir derneğin etkinliğine katılmayacağım’. Bugün yine bir Kars Derneği’nin açılışını gerçekleştirdim Kars Çıldır’a festivale gitmiştim. Kars kalesinde gördüğüm en büyük tablo bir kocaman bir Türk Bayrağı iki kocaman bir Atatürk resmi… Onun için Kars Derneklerinin gecelerine gelirken bayrak asıldı mı asılmadı mı diye sormuyorum. Zaten bütün her yer Tür Bayrağı ve Atatürk resmiyle dolu. Bu yüzden size gurur duyuyorum. Kars’taki vatanseverliği İzmir’in Hasan Tahsin ruhuyla birleştiren kardeşlerimle Bayraklı’da bir aradayız. Birlikte yaşıyoruz ve İzmirli olmaya devam ediyoruz” dedi



BİRLEŞTİĞİMİZ NOKTA VATANSEVERLİK, BAYRAĞIMIZ VE ATATÜRK
“Belediye çalışmalarında asla derneklerimizi ayırmadan ilişkilerimizi sürdürüyoruz” diyen Başkan Karabağ, “Hiçbir derneğimizin bizim için birbirinden farkı yoktur. Karsı buraya getiremeyiz. Erzurum’u buraya taşıyamayız. Diğer illeri buraya getiremeyiz. Ama birleştiğimiz ortak nokta vatanseverliğimiz bayrak sevgimiz ve Atatürk sevgimizdir. O zaman gerisi teferruattır diyorum” dedi.



HALAY ÇEKTİLER
Konuşmaların ardından Ege Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı Doğan Kılıç’ın katkılarından dolayı Başkan Karabağ’a plaket verdi.  Gecenin sonunda Başkan Karabağ protokol üyeleriyle birlikte halay çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.