Dolar 34,1728
%0.11
Euro 38,1863
%-0.15
Altın 2.937,810
%0.15
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ: Kentsel Dönüşüm hayat standardınızı yükseltecek

Başkan Karabağ: Kentsel Dönüşüm hayat standardınızı yükseltecek

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer ve Çiçek Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Karabağ, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kentsel Dönüşüm’e değinerek “Çiçek Mahallesi’ne çarpık yapılaşma nedeniyle bir park dahi yapamadık. Kentsel Dönüşüm ile sizler hak ettiğiniz yaşam standardını sağlayacağız. Son ankette bizi yine birinci çıkardınız. Hakkınızı helal edin” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.04.2013 - 12:51
İZMİR - Yerel seçimlerin yaklaştığına dikkat çeken CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, “Bayraklı’da Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını önümüzdeki yerel seçimlerde de devam ettireceğiz. Çiçek mahallesi Bayraklı’da çok özel bir mahalle. Çiçek mahallesi Bayraklını ilk Belediye başkanını çıkarttı. Bayraklı’nın geleceği açık. Çünkü rantçı değil halkçı bir başkanla yönetiliyor” dedi.

Kentsel dönüşüm olmazsa olmaz
Bayraklı Çiçek Mahallesinin kendi mahallesi olduğunu belirten Başkan Hasan Karabağ son yapılan ankette çiçek mahallesinde oyların çok yüksek olduğunu dile getirdi. Karabağ desteklerden dolay çiçek mahallesi sakinlerine teşekkür ederken “Çiçek Mahallesi’ne çarpık yapılaşma nedeniyle bir park dahi yapamadık. Bir park yapabilmek için 5-6 evi istimlak etmek zorundayız. Normal şarlarda 300 bin TL’ye mal olacak bir park istimlak bedelleriyle birlikte trilyonları buluyor. Bayraklı Belediyesi olarak Kentsel Dönüşüm ile sizlere hak ettiğiniz yaşam standardını sağlayacağız. Son ankette bizi yine birinci çıkardınız. Hakkınızı helal edin” dedi.

Halk arasına çıkacak yüzleri yok
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Bayraklı Belediyesi kuruluş aşamasında yaşadığı zorlukları anlatarak başladığı konuşmasında AKP iktidarına yüklendi. “10 yıldır iktidarda olan hükümetin Bayraklı da bir çivi bile çakmadı” diyen Karabağ, “İktidar yapması gereken hiçbir şeyi yapmadı. Kaymakamlık, Nüfus Müdürlüğü binası kira, Emniyet Müdürlüğü Binası belediyemize ait. Kızılay’a sevgi yolunun orada bir yer veriyorum. İktidar olarak halkın karşısına çıkabilecekleri yüzleri yok. Onun için ben her zaman sizinleyim. Sizlerin içinde olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.