Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ esnafını unutmadı

Başkan Karabağ esnafını unutmadı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Kurban Bayramında esnafları unutmadı. Manavkuyu Değirmen Kafe’den başlayan esnaf turuna Haşim İşcan Caddesini de katan Başkan Karabağ dükkanlara tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileyip bayramlarını kutladı.

  • Ege Postası
  • 27.10.2012 - 13:12
İZMİR- Bayraklı Belediyesi’nin kurulmasıyla birlikte dördüncü kez halkıyla birlikte Kurban Bayramını yaşayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ esnafları da unutmadı. Her bayram, bayram namazından sonra Bayraklı’nın çeşitli mahallelerindeki evleri ziyaret edip misafir olan Başkan Karabağ bu bayramda Manavkuyu bölgesindeki esnafları tek tek ziyaret etti.

Esnaf ekonominin can damarı
Değirmen Kafe’den esnaf turuna başlayan Karabağ emlakçıdan bakkala, mefruşatçıdan ayakkabıcıya kadar tüm esnafa tek tek girdi. Karşılarında Başkan Karabağ’ı gören esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlar bayramlaşarak ayak üstü sohbet etme imkanı buldular. Bayraklı’da faaliyet gösteren her esnafın Bayraklı ilçesine ve ekonomisine büyük katkı sağladığını dile getiren Başkan Hasan Karabağ, “Bayramlar da bu ekonominin canlanmasına katkı sağlıyor. Ziyaretlerim boyunca dükkanları hiç boş görmedim. Dilerim esnaflarımız her günü bayram gibi yaşar” dedi.

Esnafa müjde

Esnaf ziyareti Haşim İşcan Caddesi’ne kadar uzanan Başkan Karabağ yakın zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin caddeyi baştan başa yenileceği müjdesini verdi. Başkan Aziz Kocaoğlu ile konuştuğunu ve caddenin yeni görünümüne kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Başkan Karabağ, “Bu cadde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde. İnsan ve taşıt trafiğinin yoğun olarak yaşandığı, esnafın ve yerleşim yerlerinin güzergahı üzerinde bulunan bir cadde. Yenilenmesi gerekiyor. Aziz Beyle görüştük. Yakın zamanda burada bir çalışma yapılacak. Hem esnafımız hem de caddeyi kullanan vatandaşlarımız için ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.