Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ’a Şırnak’tan öyle bir mektup geldi ki!

Başkan Karabağ’a Şırnak’tan öyle bir mektup geldi ki!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a gelen bir mektup onu hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Gönderen Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Ayan’dı. Mektupta yazanlarsa teröre karşı en önemli silahın karşılıklı sevgi olduğunu gözler önüne sermeye yetiyordu…

  • Ege Postası
  • 07.09.2012 - 10:35
 EGE POSTASI-HABER MERKEZİ:Şırnak, terörün baş rolunu oynadığı şehit ve saldırı haberleriyle gündeme gelen bir yer. Ancak bu kez onu gündeme getiren gelişmeyse ne terör ne de şehit haberi. Gönderenin Şırnak alıcının

İzmir adresi taşıdığı bir mektup, terörün ana gündem olduğu bir dönemde apayrı bir anlam taşıyordu.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a duygu dolu anlar yaşatan mektup, Şırnak’tan İzmir’e uzanan barış ve sevgi çağrısı gibiydi. Başkan Karabağ’ı Habertürk’te katıldığı canlı yayında terörün sevgiyle önlenebileceğini vurgulayan konuşması üzerine Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Ayan’ın mektubu, kısa, öz ama çok çarpıcıydı.

İşte o mektup…

Değerli Başkanım

  15.08.2012 tarihinde HABERTÜRK kanalında yaptığınız açıklamaları büyük bir keyifle izledim. Her şeyin karma karışık olduğu bu dönemde ülkenin sizin gibi değerli insanlara ihtiyacı var.

Ülkemizde yaşanan sıkıntıları doğru tespit etmek, doğu ve batı arasındaki ekonomik farkı bilmek çok önemli. Geçmişte bu farkı kapatabilseydik belki de günümüzdeki sorunlar bu boyutta olmazdı. Konuşmanızda buna değinmeniz içinizdeki insan sevgisinin ne denli fazla olduğunu göstermiştir. Ülkede yaşayan yetmiş beş milyon insan olarak bilmeliyiz ki bir birimizi sevmekten başka şansımız yok.

Güzel İzmir’imizi zaman zaman ziyaret ediyoruz. Müsait olduğunuz bir vakitte bi çayınızı içmek nasip olur inşallah. Siz ve sizin gibi değerlerin daha fazla anlaşılabileceği bir ülke umuduyla, Şırnak’taki tüm Esnaf arkadaşlarım adına saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz.

                                                                           Ali AYAN

                                                Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Bşk.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.