Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ’a “destek” teşekkürü

Başkan Karabağ’a “destek” teşekkürü

Eğitime verdiği destekle adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, binlerce öğrenciye burs verirken, okulların fiziki koşullarını da imkanlar ölçüsünde iyileştiriyor. Karabağ’a “destek” teşekkürü

  • Ege Postası
  • 13.04.2016 - 10:56

Son olarak Bayraklı Attaroğlu İlköğretim Okul Müdürü Harun Yaşar, öğretmenler ve öğrenciler, okullarına verdiği katkıdan dolayı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Eğitim kurumlarına desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “En önemli yatırım geleceğimiz olan öğrencilere yapılan yatırımdır. Eğitim gördükleri okullarda fiziki koşulları elimizden geldiğince düzeltiyor, eksiklerini gideriyoruz” dedi.

Okullarına verdiği destekten dolayı Attaroğlu İlköğretim Okul Müdürü Harun Yaşar, Öğretmenlerden Cennet Doğmaz, Zuhal Ömürlü ve öğrencileri temsilen Kaan Karataş ile Ekin Çodur, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret etti. Okula yapılan desteklerin öğrenciler ve veliler tarafında memnuniyetle karşılandığını ifade eden Okul Müdürü Harun Yaşar, “Okul ile ilgili sorunları bildirdiğimizde ekipleri yönlendirerek okul bahçesinde ihtiyaç duyulan düzenlemeleri hemen gerçekleşti. Okulumuzun dış cephesi ve sınıfları baştan aşağıya boyandı. İhtiyacımız her neyse anında müdahale ediyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Başkan Hasan Karabağ ise, “Sadece Attaroğlu İlköğretim Okulu’na değil birçok okula elimizden geldiğince yardımda bulunuyoruz. Geleceğimiz olan çocukların eğitim gördükleri ortamları daha da güzelleştiriyoruz. Eksiklikleri imkanlar ölçüsünde gideriyoruz. Göreve geldiğimizden bu eğitim kurumlarına desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik. En önemli yatırım çocuklara, öğrencilere, dolayısıyla geleceğe yapılan yatırımdır. Binlerce öğrencimize burs veriyoruz. Çocuklarımız, dershanemiz sayesinde ücretsiz kurs görüyor. Bundan sonra da okullarımıza, öğrencilerimize verdiğimiz desteği aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Öte yandan öğrenciler, Başkan Karabağ'a kendi elleriyle yaptıkları bir çalışmayı hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.