Dolar 34,2715
%0.31
Euro 37,4706
%-0.14
Altın 2.900,550
%0.39
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu, Kültür Şöleni'nde 32 dakikada Afrika turu yaptı

Başkan Kocaoğlu, Kültür Şöleni'nde 32 dakikada Afrika turu yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında düzenlenen Kültür Şöleni’ne katılarak, Afrika’dan gelen misafir ülkelerin stantlarını ziyaret etti. Yoğun programı arasında kısa...

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 11:21
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında düzenlenen Kültür Şöleni’ne katılarak, Afrika’dan gelen misafir ülkelerin stantlarını ziyaret etti. Yoğun programı arasında kısa süreliğine de olsa Uganda, Kongo ve Somali stantlarındaki çocuklar ve gençlerle sohbet eden Kocaoğlu, daha sonra Kenya standındaki gençlerin isteğini geri çevirmeyerek, geleneksel çalgılarla seslendirdikleri müziğe eşlik etti. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette Başkan Kocaoğlu’nun son durağı Tanzanya oldu. Tanzanyalı bir genç, el işi ahşap bir kutu hediye ettikleri Kocaoğlu’na Türkçe olarak, “Sizi çok seviyoruz. İzmir’de olmaktan çok mutluyuz.” dedi.

Afrika turunun ardından Romanya standını da ziyaret eden Kocaoğlu’nu, Romanya Aile ve Sosyal Diyalog Bakanı Doina Pana ile Başkonsolos Leresa Nicolaş karşıladı. Başkan Kocaoğlu, misafir bakan ve başkonsolosu İzmir’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.