Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu taziyeleri kabul edecek

Başkan Kocaoğlu taziyeleri kabul edecek

96 yaşında hayata gözlerini yuman babası İhsan Kocaoğlu’nun cenazesi için memleketi Tokat’a giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yarın tekrar İzmir’e dönecek. Gündüz saatlerinde düzenlenen cenaze töreniyle babasını toprağa veren Başkan Kocaoğlu, ertesi gün tekrar İzmirliler ile buluşarak dostlarından gelen başsağlığı dileklerini kabul edecek.

  • Ege Postası
  • 26.02.2014 - 19:18
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ-  Önceki gün babası İhsan Kocaoğlu’nun vefatı üzerine tüm programlarını iptal ederek baba ocağı Tokat’a giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yarın tekrar kente dönecek. Bugün memleketinde babasını toprağa veren acılı Kocaoğlu, Cuma günü öğlen saatlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda vatandaşlardan ve dostlarından gelen taziyeleri kabul edecek.  

"KOCAOĞLU BABASINA VEDA ETTİ" HABERİ TIKLAYINIZ...

TARİHİ HAVAGAZI FABRİKASI’NDA TAZİYELERİ KABUL EDECEK
Başkan Kocaoğlu’nun memleketi Tokat’ta bulunduğu sırada, İzmirli dostları ve vatandaşları kendisini bir an olsun yalnız bırakmadı. Telefon aracılığı ile ve belediyeden kendisine ulaşmaya çalışan birçok seveni kendisine başsağlığı dileklerini iletirken, Başkan Kocaoğlu da, İzmir’e döner dönmez dostları ve vatandaşlar ile buluşma kararı aldı. Yaşanacak yoğunluk nedeni ile belediyedeki başkanlık makamında taziyeleri kabul etmek yerine Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yakınları ile buluşma kararı alan Aziz Kocaoğlu, Cuma günü saat 14:00’da İzmirliler ile buluşarak başsağlığı dileklerini kabul edecek. Başta siyaset camiası ve yakın dostları olmak üzere, CHP’nin il ve ilçe örgütleri ile birçok sivil toplum örgütünün Başkan Kocaoğlu’na destek vermek üzere tam kadro Havagazı Fabrikası’nda olacağı öğrenilirken, İzmirli vatandaşların da buraya gelmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.