Dolar 34,2465
%0.01
Euro 37,6064
%0.02
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu’ndan İzmir Valisi Toprak’a ziyaret

Başkan Kocaoğlu’ndan İzmir Valisi Toprak’a ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 31 Mayıs 2013 Cuma günü gelerek göreve başlayan Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Kocaoğlu, “Sayın Vali’nin direktifleri doğrultusunda...

  • Ege Postası
  • 05.06.2013 - 11:20
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 31 Mayıs 2013 Cuma günü gelerek göreve başlayan Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Kocaoğlu, “Sayın Vali’nin direktifleri doğrultusunda kentimizi birlikte yöneteceğiz ve hep beraber katkı koyacağız. Kent insanını mutlu etmek için çaba göstereceğiz.” dedi.

Başkan Kocaoğlu’na teşekkür eden Vali Toprak ise, “Diyarbakır ziyaretinizde, ‘Sizi almaya geldik.’ demiştiniz. Bu sefer kendim geldim.” şeklinde konuştu. İzmir’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Toprak, şunları söyledi: “Bu güzel kentte, tüm sektörlerde belli noktaya gelmiş İzmir’e, İzmir’in güzel insanlarına hep birlikte hizmet verecek olmaktan dolayı bahtiyarım. Böylesine güzel bir ortamda, şehri mevcut durumdan daha da ileriye götürecek şekilde başta yerel otoritelerimiz olmak üzere tüm dinamiklerimizle güzel çalışmaları hep birlikte yapacağız. Bir uyum ve koordinasyon içinde bunları gerçekleştireceğiz.” Paris’te 12 Haziran 2013'ta EXPO sunumu yapacaklarını da hatırlatan Vali Toprak, “Bu şehirde birlikte çalışmanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşayacağız.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.