Dolar 34,1113
%0.28
Euro 38,1450
%0.23
Altın 2.869,100
%1.41
Bist-100 9.922,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Olgun Atila ile şampiyonluk selfiesi

Başkan Olgun Atila ile şampiyonluk selfiesi

Bornova'nın köklü spor kulüplerinden Yeşilovaspor, Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Önümüzdeki yılın hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yeşil-beyazlılar şampiyonluk kupasıyla birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı ziyaret etti. Futbolcular ve yönetim kadrosu Başkan Atila ile belediye önünde şampiyonluk selfiesi de çektirdi. Başkan Atila Bornova’nın tüm kulüplerinin destekçisi olacaklarını açıkladı

  • Ege Postası
  • 02.05.2014 - 09:50
İzmir Süper Amatör Ligi'nden Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Yeşilovaspor Kulübü'nün yöneticileri, teknik kadrosu ve futbolcuları şampiyonluk kupası ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Olgun Atila'ya isminin yazılı olduğu forma ve Yeşilovaspor atkısı hediye edildi. Atila, genç futbolcularla birlikte şampiyonluk selfiesi de çektirdi.




 
Kulüp Başkanı Metin Küçükoğulları şampiyonluğu bölge gençlerinden kurdukları takımla ve düşük bütçelerle elde ettiklerine dikkat çekti. Gelecek sezon hedeflerinin mutlak 3. Lig'e çıkmak olduğunu belirten Küçükoğulları, "Artık Bornova'nın profesyonel liglerde yeniden temsil edilme zamanı geldi. Önümüzdeki yıl şampiyon olup, 3. Lig'deki ilk maçlarımızı Bornova Belediyesi'nin Doğanlar'da yapımına başladığı 10 bin kişilik statta oynamak istiyoruz'' dedi.
 
Tüm kulüplerimizin yanındayız
 
Konuşmasına geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Türk futbolunun efsane ismi Mustafa Küçükoğuları'nı anarak başlayan  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila de yeşil-beyazlıları elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Kendisinin de bir dönem kulüp yöneticiliği yaptığını hatırlatan Atila, "Takımı sakın bozmayın. Genç kadronuza sahip çıkın. Bizler Bornova Belediyesi olarak tüm kulüplerimizin olduğu gibi sizlerin de yanında olmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.