Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Piriştina'dan berber açılımı: Esnaftan al haberi!

Başkan Piriştina'dan berber açılımı: Esnaftan al haberi!

Buca’da göreve geldiği günden bu yana her kesimi kucaklayan hizmet ve yatırımlarıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Levent Piriştina, kentin sorunlarını belirleme yöntemiyle de fark yarattı. Piriştina uzun süredir tıraşını hep farklı berber salonlarında yaptırıyor, tıraş esnasında sorunları dinliyor. Başkan Piriştina'dan berber açılımı!

  • Ege Postası
  • 16.06.2016 - 10:07

EGEPOSTASI – İzmir’in efsane Belediye Başkanı  Ahmet Piriştina, ölümünün 12’inci yılında özlem ve sevgiyle anılırken, oğlu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da halkın sevgisini ve takdirini kazanma yolunda, babasının ayak izlerini takip ediyor.  

BERBER AÇILIMI

CHP’li Başkan Piriştina, uzun zamandır, tıraşını Buca esnafında yaptırıyor, hem esnafla, hem de orada bulunan müşterilerle sohbet etme, kentin sorunlarını kentliden, birinci ağızdan dinleme fırsatı buluyor. Üstelik Piriştina, her defasında farklı bir salona giderek kentin değişik semtlerindeki vatandaşlarla görüşme ve tespitler yapma olanağı yaratıyor. Piriştina, esnafın itirazlarına rağmen, aldığı hizmetin bedelini de mutlaka ödüyor.

Başkan Piriştina fırsat buldukça yemeklerini de yine Buca’daki esnaf lokantalarında yiyor. Piriştina, farklı mekanlarda esnafla buluşurken, Buca’yı onların gözünden izliyor, onların ağzından dinliyor. Ramazan nedeniyle ara verilen lokanta buluşmalarındaki temaslar da,  Başkan Piriştina’ya, kentle ilgili planlamalarını yaparken bilgi kaynağı da yaratıyor.

Diğer yandan ilçe esnafı da, Başkan ile görüşme imkanı bulduğu için mutluluk duyuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.