Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şenol STK’larla bir araya geldi

Başkan Şenol STK’larla bir araya geldi

‘Hesap veriyoruz’ sloganıyla toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelerek hayata geçirdiği proje ve çalışmalarını anlatan, görüşleri dinleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, şimdide kentteki sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2013 - 11:54
İZMİR -Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı icraatları “hesap veriyoruz” sloganıyla düzenlediği toplantılarla işadamları, vatandaşlar, partililer, meslek gruplarına anlatan, onların görüş, öneri ve isteklerini dinleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, şimdi de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Şenol, hayata geçirdiği çalışmaları anlattı, görüş, öneri ve istekleri dinledi. 2009 yılından bu yana yapılan çalışmaların anlatıldığı tanıtım filminin gösteriminden sonra Başkan Şenol, yardımcılarını da yanına alarak önerileri dinleyip soruları cevapladı.

‘Hayatlara dokunuyoruz’
Eğitimden sağlığa, kültür sanattan altyapıya belediyenin görevleri arasında yer alan ve görevleri arasında yer almayan birçok proje ürettiklerinin altını çizen Başkan Şenol, “Biz bu kentin sadece fiziki çehresini değiştirmiyoruz. İnsanların hayatlarına dokunan projeler üretiyor, kültür ve tarih çalışmalarımızla kente kimlik kazandırıyoruz. 30 yıldır konuşulan ancak gerçekleştirilemeyen projeleri hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Kentimize yakışır belediye hizmet binası kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. GAZİGEM’le üç bin öğrencimize eğitimde fırsat eşitliği sağlıyoruz. Cv Bank’la vatandaşlarımıza iş kapısı olduk. Doğum öncesinden başlayıp ölüme kadar devam eden hayata dokunuş projelerimizle devlete bile örnek olduk ” diye konuştu.
Kentlerin yönetiminin sadece belediye başkanlarına bırakılmayacak kadar ciddi bir iş olduğunu ifade eden Başkan Şenol, “Kentin yönetiminde sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor. Konuşarak, eleştirerek, projeler üreterek bize destek olun” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.