Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şenol personeliyle bayramlaştı

Başkan Şenol personeliyle bayramlaştı

Geleneksel hale gelen yemekli bayramlaşmada personeliyle bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, personelin bayramını kutladı. Şenol, huzur ve barış mesajı verdi

  • Ege Postası
  • 19.09.2015 - 10:42
İZMİR- Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kurban Bayramı öncesi son mesai günü personeliyle geleneksel hale getirilen yemekli bayramlaşmada bir araya geldi. Gaziemir Belediyesi Kır Düğün Salonu’nda bu yıl yedincisi düzenlenen bayramlaşmada personele kavurma, pilav ve ayran ikram edildi. Törene belediyenin tüm çalışanlarının yanı sıra CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, büyükşehir ve belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube ile Tüm Yerel Sen temsilcileri ve gaziler katıldı.
 
“Bu kente hizmet etmek büyük onur”
Eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeyi hayata geçirdikleri dile getiren Başkan Şenol, sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdikleri projelerin de örnek alındığının altını çizdi. Belediyeciliğin ekip ve özveri işi olduğunu ifade eden Başkan Şenol, “Ekip olarak bu kentte 40 yıldır konuşulan ama yapılamayan projeleri hayata geçirdik. Gelecek nesiller bizi takdir edecek. Tüm engellemelere ve zorluklara rağmen birlik, bütünlük, dayanışma ve özveriyle bu kenti daha ileriye götüreceğiz” diye konuştu.
 
Barış ve huzur dileği
Son dönemde yaşanan terör olaylarını kınayan Başkan Halil İbrahim Şenol, “Son günlerde yaşanan terör olayları, şehit haberleri yüreğimizi yalıyor. Bu bayramın ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepinizin aileniz, çocuklarınız ve yakınlarınızla kurban bayramını sağlık ve mutlulukla kutlamanızı temenni ediyorum” diye konuştu.  Şenol, bayramlaşma töreninde ağırladığı gazilerinde Gaziler Günü’nü kutladı. Tören sonunda Başkan Halil İbrahim Şenol personeliyle tek tek bayramlaştı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.