Dolar 32,6284
%0.21
Euro 35,3686
%0.21
Altın 2.503,460
%1.46
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sözen, Ali Gürbüz'ü 2 Cumhuriyet altına ödüllendirdi

Başkan Sözen, Ali Gürbüz'ü 2 Cumhuriyet altına ödüllendirdi

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 652 Tarihi Kırkpınar Başpehlivan Güreşi'nde altın kemeri sürekli sahibi olan Ali Gürbüz'ü 2 Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Başkan Sözen, Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz, yanı...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 18:30
Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 652 Tarihi Kırkpınar Başpehlivan Güreşi'nde altın kemeri sürekli sahibi olan Ali Gürbüz'ü 2 Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Başkan Sözen, Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz, yanı sıra Kırkpınar'da değişik boylarda derece yapan Antalyalı güreşçileri de 2 Cumhuriyet altını hediye etti.
Kırkpınar birincisi Ali Gürbüz, Kırkpınar Başpehlivan ikincisi İsmail Balaban ile Küçük orta Büyük Boy’da ikinci olan Manavgat Belediyesi güreşçisi Şahali Kurt, Başkan Sözen'i makamında ziyaret etti. Başarılı güreşçilere, Manavgat Belediyesi Güreş Genel Koordinatörü Abdullah Seçim, Antalya Büyükşehir Belediyesi güreş antrenörü Hasan Aydın, Kırkpınar Büyük Orta Birincisi Cemali Küçükgüçlü, Ladikli Mustafa Ölmez ile Manavgat Belediyesi güreşçileri de eşlik etti. Sözen, Ali Gürbüz, İsmail Balaban ve Şahali Kurt'a çift Cumhuriyet Altını takarak ödüllendirdi.
Sözen, Kırkpınar'da üç defa birinci gelerek Antalya'ya altın kemeri getiren Ali Gürbüz'ü tebrik etti. Ali Gürbüz ve Antalyalı pehlivanlarla Kırkpınar'da gururlandıklarını belirten Sözen, bu sene Manavgat Belediyesi 2 Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 29 Eylül'de yapılacağını bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.