Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tatı’dan Şirinkapı’ya “Çatkapı” ziyaret

Başkan Tatı’dan Şirinkapı’ya “Çatkapı” ziyaret

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, haftayı Şirinkapı Mahallesi Muhtarı’na yaptığı habersiz ziyaretle başlattı. Şirinkapı Muhtarı Şevki Sabuncu isteklerini başkan yardımcıları ve bürokratları ile dinleyen Tatı, istekleri yerinde inceledi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2012 - 12:13
İZMİR-   Başkan Yardımcıları Tayfun Emre, Ali Yaşar, Muzaffer Kater ile birlikte bölgeye giden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı,  Evka bölgesine önemli yatırımların yapıldığını anlattı. 4 Mahalleyi birbirine bağlayan yeni yol arterinin yanı sıra Yedigöller’de gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, muhtar Sabuncu’nan kaldırım, yol ve parklara ilişkin yeni taleplerini dinledi. Çalışmaların yapılması için bürokratlarına talimat veren Başkan Tatı özellikle EVKA bölgesinde park diye boş alanların çevrildiğini ve hiçbir şatırım yapılmadığını anımsattı şunları söyledi:

“Bizim dönemimizde park denilerek tabelaları yerlerde sürünen alanları ciddi biçimde halkın kullandığı yaşanılır alanlara dönüştürdük. Yörük Ali Efe Parkı 16 bin metrekarelik alanda tamamlandı. İçerisindeki çocuk oyun alanları, büyüklerin spor yapmasına imkan sağlanan parklarımız örnek gösterilir oldu. Halkımızın bu konudaki istemleri devam ediyor. Karanfil Mahallemizde 3 parkımız yenilendi. Kalanları da en kısa sürede halkın kullanacağı modern donatıları olan yerler haline getireceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.